Hirdetés

Végtelen csempe variációk

A spanyol Porcelanosa gyártó új „kombinációs” kollekciója megalkotásával új stílusirányzatot teremtett a design kedvelőknek. De nézzük csak meg közelebbről, mit is jelent ez a „kombinációs” kollekció?

Egy kollekcióról van szó, melyben a természetes fa és a cement találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. A Porcelanosa célja, hogy kreativitásra, új minták, felületek és új kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket.

Fürdőszobai kombinációk

A Porcelanosa kínálatában megtalálható fürdőszobai kombinációkban a legérdekesebb, hogy egy térben több anyaggal is variálhatunk, ily módon egészen eltérő stílusokat érhetünk el. A cél legyen akár vintage, akár modern stílus a Porcelanosa számtalan alternatívát kínál. Ha a most népszerű vintage stílust nézzük, a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlapokkal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva. A végeredmén pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

Porcelanosa cementlap burkolat

Faburkolat csempével

Nappali kombinációk

A Porcelanosa nappali kombinációiban látványos harmóniát teremt a cement hidegsége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást, így egy új designt s egy páratlan otthont teremt. Nem véletlen, hogy a Porcelanosa kombinációi közül a nappali a legnépszerűbbek közé sorolható.

Burkolat a nappaliban

Burkolat a nappaliban

Konyhai kombináció

A konyhai kombinációk terén a Porcelanosa merész kompozíciókat alkotott, hiszen a padló egészét mintás cementlapokkal borította, a falat pedig teljes nagyságában fa burkolattal fedte.

Konyhai burkolat

Az itt felsorakoztatott kombinációkat a Porcelanosa tervezte, és most Önnek is lehetősége nyílt bebizonyítani kreativitását és tehetségét. Tervezze meg saját, egyéni kombinációját! Látogasson el üzleteink valamelyikébe és kérje kollégáink segítségét!

Üdvözli Önt:

V-S Fürdőszoba Csapata 

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Mire figyeljünk, ha kőburkolatot vásárolunk?

A természetes kövek burkolatként történő felhasználása – úgy tűnik – soha nem megy ki a divatból. Éppen ezért a választás meglehetősen nehéz: hova, milyen méretű, típusú kőburkolat illik? Tanácsok a szakértőtől.

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Vajon tudjuk-e mi mindent kell szem előtt tartanunk, mivel kell feltétlenül számolnunk, mielőtt a fürdőszoba felújításába belevágunk? Ezzel a check-listtel nem fogunk tévedni.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

Mit tehetünk a belső terek higiéniájáért? – Káros mikroorganizmusoknak ellenálló fal- és felületfestékek, burkolatok, steril felüleletek

Az időnk jelentős részét épületekben – otthonunkban, zárt térben lévő munkahelyen, iskolában, üzletekben, hivatalokban – töltjük. A belső terek levegőjének jó minősége, általános higiéniája nemcsak jó közérzetünkhöz, hanem egészségünk érdekében is fontos. A jelenlegi járvány helyzet pedig rámutat arra, hogy a jövőben ezen tényezők még inkább felértékelődnek.

Új burkolat, új terasz – tippek teraszfelújításhoz

Ha teraszunk felújításán, bővítésén, esetleg terasz építésén gondolkodunk, a legnagyobb figyelmet a burkolat kiválasztásának érdemes szentelnünk.

Térformálás csempével - 5 tanács, hogyan használjuk a hidegburkolatokat kicsi helyiségekben

Számos trükk létezik, melyek alkalmazásával a legkisebb fürdőszoba is tágasabbnak tűnhet a valóságosnál. Az 5 legegyszerűbbet bemutatva bárki kedvet kaphat, hogy átalakítsa ezt a parányi helyiséget.