Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Notice: Undefined property: stdClass::$links_expirity in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/plugins/content/homeinfo/homeinfo.php on line 83

Végtelen csempe variációk

A spanyol Porcelanosa gyártó új „kombinációs” kollekciója megalkotásával új stílusirányzatot teremtett a design kedvelőknek. De nézzük csak meg közelebbről, mit is jelent ez a „kombinációs” kollekció?

Egy kollekcióról van szó, melyben a természetes fa és a cement találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. A Porcelanosa célja, hogy kreativitásra, új minták, felületek és új kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket.

Fürdőszobai kombinációk

A Porcelanosa kínálatában megtalálható fürdőszobai kombinációkban a legérdekesebb, hogy egy térben több anyaggal is variálhatunk, ily módon egészen eltérő stílusokat érhetünk el. A cél legyen akár vintage, akár modern stílus a Porcelanosa számtalan alternatívát kínál. Ha a most népszerű vintage stílust nézzük, a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlapokkal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva. A végeredmén pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

Porcelanosa cementlap burkolat

Faburkolat csempével

Nappali kombinációk

A Porcelanosa nappali kombinációiban látványos harmóniát teremt a cement hidegsége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást, így egy új designt s egy páratlan otthont teremt. Nem véletlen, hogy a Porcelanosa kombinációi közül a nappali a legnépszerűbbek közé sorolható.

Burkolat a nappaliban

Burkolat a nappaliban

Konyhai kombináció

A konyhai kombinációk terén a Porcelanosa merész kompozíciókat alkotott, hiszen a padló egészét mintás cementlapokkal borította, a falat pedig teljes nagyságában fa burkolattal fedte.

Konyhai burkolat

Az itt felsorakoztatott kombinációkat a Porcelanosa tervezte, és most Önnek is lehetősége nyílt bebizonyítani kreativitását és tehetségét. Tervezze meg saját, egyéni kombinációját! Látogasson el üzleteink valamelyikébe és kérje kollégáink segítségét!

Üdvözli Önt:

V-S Fürdőszoba Csapata 

Kapcsolódó cikkek

Cementlap, az újra felfedezett burkolat

A cementlap már a középkori belső terek padlóit is burkolta és a trend évszázadokig kitartott. Valójában csak egy régi, praktikus és szép burkolóanyag újrafelfedezése történt meg. Rejtőzködő kincsekre még mindig lelhetünk a régi bérházak folyosóin, belső udvaraiban.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok a homlokzatokon és a tetőkön egyaránt jól alkalmazhatók.

A stílusos és időtálló készparketta – felhasználás, karbantartás, trendek

A parketta a klasszikusnak számító melegburkolatok között az eleganciát, az otthonosságot képviseli, de nem csupán tradicionális megjelenésű, hanem modern, vagy minimalista stílusú enteriőrökbe is jól illik. A karbantartást, a felhasználás lehetőségeit, határait azonban fontos ismernünk.

Miért inkább parketta? – Válasszuk a készparkettát!

A melegburkolatok népszerűségi listáján töretlenül az élvonalba tartozó parketta előnyeit sokan szinte álmukból felkeltve is sorolni tudják. A legmodernebb termékek azonban több olyan remek tulajdonsággal is rendelkeznek, melyekkel elődeik nem.

A betonhatású burkolat az egyik legsokoldalúbb trend

Modern és tradicionális is lehet a megfelelő kiegészítőkkel az utóbbi évek legkedveltebb belsőépítészeti dizájneleme, a beton, illetve a beton hatású élvágott greslapok.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok egyre népszerűbbek a tervezők és kivitelezők körében. Alkalmazásával tartós, környezetbarát és esztétikus tetőfedés és homlokzat alakítható ki.

Változatos és modern hidegburkolatok beltérre – Extra méretek és tapétaszerű megjelenés

Van, ami változatlan, már-már az örökzöld kategóriába sorolható, ám meglepő, új trendek is felütötték a fejüket a beltéren alkalmazható hidegburkolatok világában.

Csempe vagy valami más? Mivel válthatjuk ki a hagyományos hidegburkolatokat?

Felújítás vagy építkezés során, mikor a burkolatok kiválasztására kerül sor, magától értetődő, hogy bizonyos helyiségekben a padlót és a falat is csempézzük. Léteznek azonban más, legalább ilyen jól működő megoldások, ha úgy döntünk, hogy megválunk a túlságosan hétköznapinak ítélt szokásoktól.

Önnek ajánljuk