Hirdetés

Végtelen csempe variációk

A spanyol Porcelanosa gyártó új „kombinációs” kollekciója megalkotásával új stílusirányzatot teremtett a design kedvelőknek. De nézzük csak meg közelebbről, mit is jelent ez a „kombinációs” kollekció?

Egy kollekcióról van szó, melyben a természetes fa és a cement találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. A Porcelanosa célja, hogy kreativitásra, új minták, felületek és új kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket.

Fürdőszobai kombinációk

A Porcelanosa kínálatában megtalálható fürdőszobai kombinációkban a legérdekesebb, hogy egy térben több anyaggal is variálhatunk, ily módon egészen eltérő stílusokat érhetünk el. A cél legyen akár vintage, akár modern stílus a Porcelanosa számtalan alternatívát kínál. Ha a most népszerű vintage stílust nézzük, a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlapokkal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva. A végeredmén pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

Porcelanosa cementlap burkolat

Faburkolat csempével

Nappali kombinációk

A Porcelanosa nappali kombinációiban látványos harmóniát teremt a cement hidegsége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást, így egy új designt s egy páratlan otthont teremt. Nem véletlen, hogy a Porcelanosa kombinációi közül a nappali a legnépszerűbbek közé sorolható.

Burkolat a nappaliban

Burkolat a nappaliban

Konyhai kombináció

A konyhai kombinációk terén a Porcelanosa merész kompozíciókat alkotott, hiszen a padló egészét mintás cementlapokkal borította, a falat pedig teljes nagyságában fa burkolattal fedte.

Konyhai burkolat

Az itt felsorakoztatott kombinációkat a Porcelanosa tervezte, és most Önnek is lehetősége nyílt bebizonyítani kreativitását és tehetségét. Tervezze meg saját, egyéni kombinációját! Látogasson el üzleteink valamelyikébe és kérje kollégáink segítségét!

Üdvözli Önt:

V-S Fürdőszoba Csapata 

Kapcsolódó cikkek

Valódi fa! - Miért válasszunk trópusi fa előlapot fürdőkádunkhoz?

A természetes anyagok alkalmazásával kiemelhetjük fürdőszobánk eleganciáját. Az M-Acryl trópusi fa kádelőlapjainak köszönhetően fahatású burkolat helyett már igazi fát is választhatunk. A végeredmény pedig időtálló, vízálló felület és az egyedülálló látvány.

9 kérdés és válasz a burkolatokról – A legfontosabb tudnivalók kiválasztástól a kivitelezésig

Gyakran azt is nehéz eldönteni, hogy hideg- vagy melegburkolatot válasszunk-e, hiszen már az sem kőbevésett szabály, hogy hova, mi való. És akkor még nem beszéltünk a színekről, felületekről, méretekről, formákról, a fektetés módjáról, a felületek előkészítéséről. Aki burkolat választás előtt, vagy éppen a munka kellős közepén áll, ritkán biztos a dolgában. Íme, néhány szakértő tanács a Terrakotta Csempecentrum jóvoltából magabiztosoknak, eltökélteknek és bizonytalanoknak.

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.

A stílusos és időtálló készparketta

Ha melegburkolatról van szó, a parketta az elegancia és az otthonosság szinonimája. A környezetbarát technológiával készülő modern készparketták számos előnyös tulajdonságuk mellett a fa természetes látványát hozzák a belső terekbe.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok a homlokzatokon és a tetőkön egyaránt jól alkalmazhatók.

A stílusos és időtálló készparketta – felhasználás, karbantartás, trendek

A parketta a klasszikusnak számító melegburkolatok között az eleganciát, az otthonosságot képviseli, de nem csupán tradicionális megjelenésű, hanem modern, vagy minimalista stílusú enteriőrökbe is jól illik. A karbantartást, a felhasználás lehetőségeit, határait azonban fontos ismernünk.