Hirdetés

Kemény, mint a kő és meleg, mint a fa

Egy német innovációnak köszönhetően ötvözhetjük a klasszikus, megszokott kőburkolat strapabírását a fa szépségével. A Nadura padló,- és falburkolat melegséget áraszt, mégis elnyűhetetlen. Speciális anyagkeverésről lévén szó, még akkor sem kell lemondanunk a faburkolatról, ha azt egyébként a hétköznapok forgatagában féltenénk.

Természetes igényünk, hogy otthonunk nem csupán esztétikus, hanem praktikus is legyen. Éppen ezért megtörténhet, hogy csak azért utasítjuk el a kiszemelt burkolatot, mert az a család életét nemhogy segítené, hanem érzékenysége miatt bosszúságra adna okot. Pont ezért nehéz választani a járólapok és a csempék nyújtotta könnyű kezelhetőség, illetve a fa- és laminált padlók meleg szépsége között. Az innovatív Nadura padló és falburkolat hátrányok nélkül egyesíti a hideg- és a melegburkolatok előnyeit.

Nadura melegburkolat a lépcsőn

Nadura, az elnyűhetetlen

A néhol kő, néhol fahatású melegburkolat titka a farostokból, ásványi anyagokból és színezőanyagokból álló keverék, melyből finom, por állagú anyag készül. Ezt az úgynevezett fapúdert magas nyomás alatt melamin kötőanyaggal keverik össze. A fapúdernek és az ásványi anyagoknak köszönhetően a burkolat természetes alapanyagok felhasználásával készül, így nem tartalmaz rákkeltő, vagy egyéb egészségre ártalmas anyagokat.

Minden napra tökéletes

A Nadura padló és falburkolatok hétköznapi használatra születtek. Legyen kintről behozott sár az előszobában, játszótérré alakított nappali, vagy kiöntött kávé a konyhában, a Nadura felületet könnyű tisztán tartani. A felület, rendkívüli sűrűsége miatt, csökkentett vízfelvevő képességgel rendelkezik, így a mindennapos felmosás nem jelent problémát. Az esztétikus faburkolattal lakásunk sűrűn használt terei közel háromszor olyan ellenállók lesznek, mint a hagyományos melegburkolatokkal. A megszokott padlóval ellentétben a leesett vasaló sem károsítja a finomnak ható fafelületet. A Nadurával sem a gyerekeket, sem a padlót nem kell félteni, hiszen csúszásmentessége felveszi a versenyt az uszodákban használt járólapokéval. A mégis melegburkolatnak számító Nadura esetében nincs szükség szőnyegekre, vagy állandó papucs viseletére. A Nadura alkalmazásának padlófűtés esetén sincs akadálya. Az elemek mérete a járólapok, kerámialapok méretével megegyező. A körbefutó mikro-fúga miatt a burkolat hatása olyan, mintha kőburkolaton járnánk.

Nadura melegburkolat a konyhában

Nadura padló- és falburkolat a Mantu Ajtó-Ablak Stúdiótól

A Mantu Ajtó-Ablak Stúdió kínálatában a Nadura padló hat féle színéből választhatunk. Az egyes színek más-más felületi struktúrával rendelkeznek, így dönthetünk akár a mai minimalista stílushoz illeszkedő pala vagy betonhatású típus mellett is. A kiváló minőségről árulkodik, hogy lakótéri felhasználásnál a kopásállóságra örökös garanciát vállal a gyártó.

Nadura melegburkolat a lakásban

A nyolc színben kapható Nadura falburkolat nemcsak dekoratív és strapabíró borításként szolgál, de plusz hőszigetelő rétegként is hozzájárul a hőtakarékossághoz. Azonban a falburkolat nem is annyira a színekkel, sokkal inkább struktúrájával hívja fel magára a figyelmet, hiszen mindegyik szín különböző designkövek megjelenését idézi, melyeket  megtekinthetünk a www.nadura-padlo.hu honlapon.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Üzem, raktár, üzlet, vállalati telephely – modern acélvázas csarnokokban

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Kőpanelek – burkolat a természetből

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Miért válasszuk a 2cm-es terasz burkolatot?

Terasz- és járdaburkolás, avagy a 20 mm-es greslapok térhódítása

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Vásárlási listák
További vásárlási listák