Hirdetés

Kemény, mint a kő és meleg, mint a fa

Egy német innovációnak köszönhetően ötvözhetjük a klasszikus, megszokott kőburkolat strapabírását a fa szépségével. A Nadura padló,- és falburkolat melegséget áraszt, mégis elnyűhetetlen. Speciális anyagkeverésről lévén szó, még akkor sem kell lemondanunk a faburkolatról, ha azt egyébként a hétköznapok forgatagában féltenénk.

Természetes igényünk, hogy otthonunk nem csupán esztétikus, hanem praktikus is legyen. Éppen ezért megtörténhet, hogy csak azért utasítjuk el a kiszemelt burkolatot, mert az a család életét nemhogy segítené, hanem érzékenysége miatt bosszúságra adna okot. Pont ezért nehéz választani a járólapok és a csempék nyújtotta könnyű kezelhetőség, illetve a fa- és laminált padlók meleg szépsége között. Az innovatív Nadura padló és falburkolat hátrányok nélkül egyesíti a hideg- és a melegburkolatok előnyeit.

Nadura melegburkolat a lépcsőn

Nadura, az elnyűhetetlen

A néhol kő, néhol fahatású melegburkolat titka a farostokból, ásványi anyagokból és színezőanyagokból álló keverék, melyből finom, por állagú anyag készül. Ezt az úgynevezett fapúdert magas nyomás alatt melamin kötőanyaggal keverik össze. A fapúdernek és az ásványi anyagoknak köszönhetően a burkolat természetes alapanyagok felhasználásával készül, így nem tartalmaz rákkeltő, vagy egyéb egészségre ártalmas anyagokat.

Minden napra tökéletes

A Nadura padló és falburkolatok hétköznapi használatra születtek. Legyen kintről behozott sár az előszobában, játszótérré alakított nappali, vagy kiöntött kávé a konyhában, a Nadura felületet könnyű tisztán tartani. A felület, rendkívüli sűrűsége miatt, csökkentett vízfelvevő képességgel rendelkezik, így a mindennapos felmosás nem jelent problémát. Az esztétikus faburkolattal lakásunk sűrűn használt terei közel háromszor olyan ellenállók lesznek, mint a hagyományos melegburkolatokkal. A megszokott padlóval ellentétben a leesett vasaló sem károsítja a finomnak ható fafelületet. A Nadurával sem a gyerekeket, sem a padlót nem kell félteni, hiszen csúszásmentessége felveszi a versenyt az uszodákban használt járólapokéval. A mégis melegburkolatnak számító Nadura esetében nincs szükség szőnyegekre, vagy állandó papucs viseletére. A Nadura alkalmazásának padlófűtés esetén sincs akadálya. Az elemek mérete a járólapok, kerámialapok méretével megegyező. A körbefutó mikro-fúga miatt a burkolat hatása olyan, mintha kőburkolaton járnánk.

Nadura melegburkolat a konyhában

Nadura padló- és falburkolat a Mantu Ajtó-Ablak Stúdiótól

A Mantu Ajtó-Ablak Stúdió kínálatában a Nadura padló hat féle színéből választhatunk. Az egyes színek más-más felületi struktúrával rendelkeznek, így dönthetünk akár a mai minimalista stílushoz illeszkedő pala vagy betonhatású típus mellett is. A kiváló minőségről árulkodik, hogy lakótéri felhasználásnál a kopásállóságra örökös garanciát vállal a gyártó.

Nadura melegburkolat a lakásban

A nyolc színben kapható Nadura falburkolat nemcsak dekoratív és strapabíró borításként szolgál, de plusz hőszigetelő rétegként is hozzájárul a hőtakarékossághoz. Azonban a falburkolat nem is annyira a színekkel, sokkal inkább struktúrájával hívja fel magára a figyelmet, hiszen mindegyik szín különböző designkövek megjelenését idézi, melyeket  megtekinthetünk a www.nadura-padlo.hu honlapon.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Kevés dologra vágyunk jobban mostanában, mint pozitív szemléletre, vidámságra, valamint a biztonságra. Ez mutatta az utat 2021 Pantone színeihez, így esett a választás az Ultimate Grey és az Illuminating színekre.

Mire figyeljünk, ha kőburkolatot vásárolunk?

A természetes kövek burkolatként történő felhasználása – úgy tűnik – soha nem megy ki a divatból. Éppen ezért a választás meglehetősen nehéz: hova, milyen méretű, típusú kőburkolat illik? Tanácsok a szakértőtől.

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Vajon tudjuk-e mi mindent kell szem előtt tartanunk, mivel kell feltétlenül számolnunk, mielőtt a fürdőszoba felújításába belevágunk? Ezzel a check-listtel nem fogunk tévedni.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

Mit tehetünk a belső terek higiéniájáért? – Káros mikroorganizmusoknak ellenálló fal- és felületfestékek, burkolatok, steril felüleletek

Az időnk jelentős részét épületekben – otthonunkban, zárt térben lévő munkahelyen, iskolában, üzletekben, hivatalokban – töltjük. A belső terek levegőjének jó minősége, általános higiéniája nemcsak jó közérzetünkhöz, hanem egészségünk érdekében is fontos. A jelenlegi járvány helyzet pedig rámutat arra, hogy a jövőben ezen tényezők még inkább felértékelődnek.

Új burkolat, új terasz – tippek teraszfelújításhoz

Ha teraszunk felújításán, bővítésén, esetleg terasz építésén gondolkodunk, a legnagyobb figyelmet a burkolat kiválasztásának érdemes szentelnünk.