Otthoni wellness

Ha szeretnénk otthon is élvezni a wellness örömeit, akkor nem csak jacuzzit vagy szaunát építhetünk be, hanem gőzkabint vagy fűthető pihenőpadot is készíthetünk a fürdőszoba-felújítás során.

Épített gőzkabin

A jacuzzi és szauna mellett, gőzkabint is kialakíthatunk házilag az otthoni wellness részlegünkben. A kabin korpuszát a speciális, strapabíró és tökéletesen vízálló kérgesített keményhabból készült Wedi építőelemekből alakíthatjuk ki. Az építőlemez egyben tartószerkezet és hőszigetelő anyag is, így kisebb helyet foglal el a gőzkabin, elfér a családi ház fürdőszobájában is. A lemezek találkozásánál a gyártó tömítőszalagjának használata szükséges. Az ülőalkalmatosságok kialakításához különféle padok közül választhatunk, amelyet egyedi méretben rendelhetünk vagy kétméteres standard hosszban tudunk megvenni, és a helyszínen történhet a pontos méretre vágás. Íves felületek kialakításához a Wedi lemezeket beirdalhatjuk, meghajlíthatjuk, és máris tetszés szerinti mozaikcsempével burkolhatjuk. Az elkészült gőzkabint megfelelő párazárással kell ellátni, az elektromos és gőztechnika kialakítását pedig megbízható szakemberre bízni.

otthoni wellness

Pihenőpadok, pihenőágyak készítése

Legegyszerűbben úgy tudunk pihenőágyat vagy pihenőpadot beszerezni otthoni vagy üzleti jellegű használatra, ha készen megvesszük a burkolatlan vázat. A Wedi által speciális vízálló és strapabíró kérgesített keményhabból gyártott termékei kínálatában megtalálhatjuk az igényeinek megfelelő formát és méretet.

Mindegyik típus kérhető fűthető változatban és tetszés szerinti mozaikcsempével könnyen és gyorsan burkolhatók. Pihenőpadok közül választhatjuk a támlával vagy anélkül gyártott változatot, illetve az ergonomikus kialakításút, sarok-, vég- és köztes elemekkel bármilyen összefüggő padrendszert könnyen kialakíthatunk.

otthoni wellness

Fűthető pihenőágy

A már megvásárolt és beszerelt, előzetesen fűtés nélküli pihenőpadba vagy ágyba, akár utólag is beszerelhetünk fűtéscsövet, növelve ezzel az ellazulás hatékonyságát. Amennyiben Wedi egyszerű pihenőágyat vásároltunk, abban az esetben a kábelek és a kapcsolók – ilyen például a Devi – beszerezhetők a forgalmazónál. A kábeleket a pad anyagába kell egy-másfél centiméter mélyre besüllyeszteni, majd tömíteni, követve a fűtőszálak forgalmazójának beépítési útmutatóját. Ezután tetszőleges mozaikcsempével burkoljuk, de az elektromos bekötés kialakítását mindenképpen bízzuk szakemberre.

otthoni wellness

Forrás: R. W. Bautech

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Otthonfelújítási tippek a Hörmanntól

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Miért fontos kivitelezői szerződést kötni és mi szerepeljen a szerződésben? Letölthető szerződésminta és magyarázatok felújítóknak, építkezőknek

Hőszigetelés centikben, számokban és forintokban

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Enteriőr átalakítás modern, organikus stílusjegyekkel – Mihálydeák Krisztina és Csomor László munkája

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Miért válasszunk beépíthető háztartási gépeket? 7+1 figyelemre méltó készülék

5 lépés a minőségi homlokzat felé - Hogyan kíméljük meg magunkat a hosszas színválogatástól?

Elszálló építőanyagárak, komoly kihívások. Mit tehetünk? – szakértőket kérdeztünk

Jakuzzi szezon egész évben

Vásárlási listák
További vásárlási listák