Sika Hungária Kft.

Fedezze fel a Sika márkát!

A Sika sikeresen építi be kommunikációs stratégiájába a “Building Trust” szlogent. A szlogen ígéretének hatása a Sika márka elhelyezésére az alábbiak szerint írható le:

"Szakterületünk a speciális vegyi anyagok, sikerünk alapja a bizalom. Már több mint egy évszázada nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére, tettük ezt mindvégig újító szellemiséggel. Hivatásunk, hogy megbízható, innovatív és tartós megoldást biztosítsunk ügyfeleink számára az építő- és a feldolgozóipar területén egyaránt.

Ez tökéletesen bemutatja a Sika alapvető kompetenciáinak értékét és hatását: szigetelés, ragasztás, zajcsökkentés, szerkezetmegerősítés és -védelem. Igyekszünk megfelelni ügyfeleink és partnereink által támasztott jövőbeli kihívásoknak, innovatív termékeket kínálunk hozzáadott értékkel, teljeskörű szolgáltatással, szakértő válaszokkal, alapos képzéssel és személyre szabott
megoldásokkal. Büszkék vagyunk az általunk elért eredményekre, magunknak is bizonyítani akarjuk, hogy a Sika olyan minőséget nyújt, melyre mindig számíthat.

- Tökéletességre törekszünk.
- Az innováció inspirál bennünket.
- Bizalmat építünk.”

Sika Hungária Kft. szakmai cikkek

Sika Hungária Kft. achivált hírek