Különleges tapéták örökzöld mintákkal

Aki úgy dönt, hogy tapétával borítja otthona falait, vagy azoknak egy részét, most igazán könnyű dolga lesz. Kevés olyan szín és motívum található, ami most ne számítana népszerűnek, a kínálat pedig olyan gazdag, hogy szinte lehetetlen nem rátalálni a nekünk tetszőre.

A növény minták a megunhatatlan kategóriába tartoznak. A néhány évvel ezelőtt megjelent dús, levél motívumok, a dzsungel szerű megjelenés, továbbra is hódít és legalább ennyire népszerűek a gyümölcsök – most például az ananász jelenik meg többféle formában és színben.

Diego tapéta
Diego tapéta

A geometrikus formák ugyancsak soha nem mennek ki a divatból, de mostanában ezeket az alakzatokat élénk színekben láthatjuk viszont. Modern és bohém enteriőrökhöz egyaránt jól illenek.

Diego tapéta

A visszafogott színek, a pasztell tónusok és a klasszikus megjelenésű tapéták diszkrét díszei lesznek az enteriőröknek. Azzal sem kell foglalkoznunk, hogy tágasabb vagy kisebb méretű helyiségbe szánjuk-e, hiszen ezek bárhol megállják a helyüket.

Diego tapéta
Diego tapéta

Az egzotikus, keleties mintákat felvonultató felületek ugyancsak jól elhelyezhetők modern és eklektikus, vagy akár vintage stílusú enteriőrökben.

Látványuk érdekes, figyelemfelkeltő és hangsúlyos. Esetükben a kiegészítők és a textilek kiválasztása nagyobb odafigyelést igényel.

Diego tapéta
Diego tapéta

Érdemes kiemelni az olyan különlegességeket, mint a régi újságokat megjelenítő felületek, a kilim szőnyegek ihlette motívumok, vagy az olyan tapéták, melyek élethű könyveket mutatnak.

Diego tapéta
Diego tapéta

A Diego termékei széles szín- és mintaválasztékban kaphatók, természetes anyagúak, könnyen felragasztható, szín- és mérettartó vlies tapéták.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák