Maison de Vacances : textil csak természetesen

A Maison de Vacances nárka 1995-ben született, Michèle Fouks neve alatt. Ez a családi vállalkozás a természetes, tiszta kollekciókat helyezi előtérbe, amelyek olyan anyagokból készülnek, mint a természetes vászon, kasmír és kötöttáru, amelyek tükrözik az elegáns és hiteles életmódot.
20 éve a márka arra törekszik, hogy egyedi jellegű minőségi termékeket kínáljon. Minden darab egy know-how-t és egy saját történelmet képvisel.

Az új kollekció a tél színes, meleg és merész árnyalatait vonultatja fel. Ragyogó színű és puha anyagú ágyneműket fedezünk fel, amelyek tökéletesek az otthoni légkör megteremtéséhez.

A ház minden szobájában, a hálószobától a nappaliig, a Maison de Vacances világa csábít.

Még 2 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.