Buja trópusi ház, amelyet körbevesz a természet

Képzeljük el, ahogy itt sétálunk, csicseregnek a madarak és pillangók vidáman táncolnak körülöttünk... Egyszerűen csodálatos!
Kambodzsában, Siem Reap városában található az ősi Angkor Régészeti Park szomszédságában a "Breeze House", ami egy igazi modern otthon, és trópusi környezet veszi körül. Úgy tervezték ezt a lenyűgöző házat, hogy a modern stílust vegyítse a buja zöld környezettel, és passzívan reagáljon az éghajlatra. A nyitható fal extra napfényt és szellőt visz a nagy nappaliba, egy vidám, hűvös kerti tó szomszédságában. A ház ívelt körvonalát követi a terasz, amit függő növények fenséges függönyébe burkoltak, így hűvös árnyékot ad és úgy érezhetjük magunkat, mintha az őserdőkben sétálnánk.
Pörgessük át a képeket, és hagyjuk magunkat elmerülni ebben a csodás kertben, a természetes kőből készült homlokzatban és az egyszerűen gyönyörű belső térben. Ugye milyen jó lenne itt sétálni egyet?

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.