Garázsból kényelmes kicsi ház

A korábbi garázsból alakították át ezt a kényelmes kis házat, tartós lakásnak is alkalmas, de akár ottalvós vendégeket is fogadhatnak.
Fontos szempont volt a praktikum és a takarékosság, meglévő bútorok átalakítása, felhasználása. Hangulatában elsősorban mindenütt jelen lévő fehér színt emeljük ki, a nyitott mennyezet és a nagy ablakok pedig nagyon szellős és kellemes helyszínt eredményeznek. Ideális lehetne egy egyetemistának!

Ennyi a konyha-étkező: előkészitő, főző-mosogató egység, nyitott polcos. És persze egy kis kerek étkező asztal olcsó műanyag székekkel.
Kiülős udvar azért megmaradt
Garázs volt, kislakás lett

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.