Konyhatervezés és tárolási tippek egy márványlapos konyhában

A "szép konyha" dicséretet leginkább akkor érdemelhetjük meg, ha rend van a konyhában. Ez természetesen azt jelenti, hogy a konyhai pultokon ne halmozzuk a tárgyakat. Legjobb megoldásként az összecsukható ajtóval ellátott szekrényt ajánljuk a mikrohullámú sütő, robotgép+kiegészítők, a szakácskönyvek, a kenyérpirító és a kávéfőző tárolására.
Tányérok és egyéb étkészletek tárolását az alsó szekrényekbe teszik, a mosogató alatt egy szép polcon vannak a tisztitószerek. A főzőlap alatt van egy pár szépen rendezett fiók, itt van minden, amire szükség van a főzéshez, például fűszerek, fogók, spatulák és egyéb apró főzési eszközök.
A rendszerezés megtartása a hétköznapokban: na ez a varázslat!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.