Tökéletes TV szekrény az IKEA kínálatából, (ami eredetileg konyhaszekrény)

Milyen a legmegfelelőbb TV szekrény? Hány katalógust néztünk meg mi is, amikor keresgéltünk? Rengeteget. És itt volt az orrunk előtt!
A bútorok valójában az IKEA konyhai fali szekrényei. A fiókok eredetileg evőeszközök tárolására szolgáltak, de rendkívül praktikusak a nappaliban is.
4 szekrény elemet szereltek fel egymás mellé. Ezen felül egy egyedi méretű, 4 méter hosszú és 5 cm vastag tölgyfa deszkát. A tévékészülék és más eszközök kábeleinek (gyakorlatilag) láthatatlan elrejtése érdekében lyukakat készítettünk az IKEA szekrénybe és a tölgyfa táblába, ahol a TV található.
A bútor előnyei a BESTÅ (ez lenne a TV szekrény) bútorokkal összehasonlítva:

Az evőeszköz-fiók csak kicsit több tárolási lehetőséget biztosít. Ideális például tablet vagy kulcsok tárolására.
A fiókok lágyzárrendszerrel rendelkeznek!
Nincsen push-open rendszer
Ezek a fiókok 80 cm szélességben kaphatók. A BESTÅ bútorok legfeljebb 60 cm méretben. A szélesebb fiókok miatt nappali szobánk optikailag hosszabb és látványosabb.
Kissé luxus-hatást is el lehet vele érni.
A konyhai fiókok különféle színben kaphatók, matt és fényes kivitelben. A fehér matt változatot választottuk.
Hátrány: Ez drágább, mint a BESTÅ bútor, de megéri!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.