Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

5 konyhai tipp: legyen rendszer benne és főleg rend! IKEA hack

A konyha majdnem minden lakásban a legforgalmasabb helyiség. Ennek rendezettségéhez ad az IKEA olyan ötleteket, amivel elégedettek leszünk, eltűnik a rendetlenség.
Nézzük, a képek alatt is vannak tippek!
1. A mozgatható sziget sok szempontból hasznos - extra pultként, edények és serpenyők tárolására és tálalásra. (KALLAX 2 × 2 egység plusz LAMPLIG vágódeszkák). Ha nincs hely egy szigetre, íme egy mini verzió a LACK oldalsó asztalok segítségével.
2. Kamra-rendszerezés: Néhány IKEA tárolási megoldás kiválóan működik kamra egységként. (STUVA , felszerelve néhány GRUNDLIG fiókkal vagy kosarakkal. A kosarak áttekintése segít a készlet ellenőrzésében.
3. Szabad területek kihasználása: Használja ki réseket és felesleges helyet a kis tárgyak tárolására. Készítsen gördülő kosarat a BEKVÄM fűszerkeretből, hogy beleférjen a hűtőszekrény résébe.
4. Szabad falfelületek kihasználása: Rendezze a szószok és fűszerek a tartályait a MOSSLANDA vagy a bambusz változata az úgynevezett MÅLERÅS polcokkal.
5. Tisztítószerek a mosogató alatt: Használjon a KNUFF magazin tartót ajtótartályként, hogy palackokat, ragasztható dobozokat, fóliát stb. Tartson a konyhaszekrény ajtajainál.

A kisebb PAX kiválóan alkalmas a kamrába is.

Ha korlátozott a hely, a magas vékony BILLY ugyanúgy működik.
Ne hagyja ki a konyhai pult végén lévő rést , ha van. GRUNDTAL polcot használja borosüvegek és gyógynövények tárolására. (A GRUNDTAL néhány országban nem érhető el, ezért érdemes ehelyett a KUNGSFORS rendszert használni .)
Adjon hozzá még egy párkányt, ha sok fűszer van. Címkézze meg a RAJTAN fűszereket , hogy azok rendszerben legyenek.
Görgetőtálcán a tisztitószerek
Növelje a régi konyhaszekrények funkcionalitását azáltal, hogy okosabban használják a helyet. Ha a szekrények rövidek a polcokon, vegyen fel huzalkosarat és műanyag tartályokat, hogy a tartalma rendezett és jól szervezett legyen.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.