Adventi körséta képei Bécsből

Bécs mindig ragyog, de az adventi szezonban különösen!
Az ünnepi rendezvények lenyűgöző terekben és sétálóutcékban bontakoznak ki, a kávézókból a múzeumokba és üzletekbe történő séták még könnyebbé válnak. Menjen a Belvederebe, hogy megnézze Gustav Klimt "A csók" c. képét! Tovább a Raclette piacon, menjen be a Dorotheumba, a híres osztrák aukciós házba. A Stephansplatz felé vezető öt perces sétával eljuthat a város csodálatos gótikus templomához, ahol csillogó standok várják, mint egy karácsonyi koszorú.
A Rathausplatz-on található Bécs leghíresebb karácsonyi vására: egy kifinomult téli csodaország, amely a neogótikus városháza előtt terül el. Több mint 150 karácsonyi standján üdvözli Önt a fantasztikus hangulat és szellem.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.