Álomház Toszkanában

Egy fiatal francia házaspár Olaszországban nyaralt, melynek eredménye lett a házvásárlás. Egy romos házat vettek Toszkanában, mert beleszerettek a dombok, szőlők, erdők varázslatos világába.
Évek teltek el a tervezéssel, védett hely lévén, meg kellett őrizniük a korábbi építészeti megoldásokat, amit örömmel tettek. A külső falakat, tetőt megtartották, ám belül sok módositást, modernizálást hajtottak végre. A kőburkolat és a ház tájolása őrzi a kellemes, hűvös levegőt. Több helyen saját tervezésű bútorokat helyeztek el, például a fürdőszobában is. A hatalmas kertben medence, és pihenőágyak, nyaraláshoz és pihenéshez is tökéletes !
A végeredmény fantasztikus lett!
Lássuk a képeket!

Kőburkolat alul és a mennyezeten - természetes, hűvös klima.
Boltiv - mint eredetileg is volt - a modern lámpákra felhivom a figyelmet
Konyha és étkező - hűvös természetes köveken
Fagerendás nappali, közösségi tér
Hálószoba és dolgozó egy helyiségben
Non plus ultra! Tökéletes pihenés!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.