Függőkertek a lakásban - 30 ötlettel

A függőleges kertészet az utóbbi évek trendje, ami a kerti és a beltéri kertészettel is foglalkozik. Sokan vannak akik helyhiánnyal küzdenek, akik kis nappalival, kis konyhával, kis kerttel vagy kis erkéllyel rendelkeznek, így korlátozott hely van a szép növények elhelyezésére.
A megoldás? Függőleges kertészet! A függőleges kertészet nem más, mint a falakon vagy falon lévő gyógynövények és növények. Tehát főleg a fal magasságát használjuk, és így nem használunk sok alapterületet. A legegyszerűbb módja az, hogy a növényeket fali polcra helyezzük, de mivel ez a tendencia annyira népszerűvé vált, sokkal szórakoztatóbb vertikális kertészeti ötletek merültek fel. Felsoroljuk a legjobb ötleteket, tippeket és inspirációs példákat az Ön számára!

Lépcsőn
Könyvespolcon

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.