Fényes, átlós fal a lakásban

Egy tervező álmodta ezt a két hálószobás lakást ilyen különleges formára.
Az épületen áthaladó szemet gyönyörködtető és kifinomult fali elem bevezetésével az építészek létrehoztak egy középső teret, amely összeköti mindkét szobát. Célja a megosztott területek megszüntetése és folyamatos vizuális kapcsolat kialakítása a lakás mindkét része között. Az új tér monumentális lakóterületet hoz létre egy hétköznapi lakásban.
A koncepció további erősítése érdekében a helyiség új falai átlósan alakultak át, amelyek elrejtik a tárolóterületeket, a könyvespolcokat és még a szobai ajtókat is. Az erős sárga és türkiz színárnyalatok a nézők szemére megnyugtató hatást fejtenek ki, és bőséges új tárhelyet biztosítanak.
-paradigma ariadne studio-

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.