Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

55 inspiráló erkély ötlet - fa burkolattal

Nem csoda, hogy a mai életstílusban mindenki erkélyes lakást szeretne, új lakásoknál kötelezővé válik, hogy mindenki számára legyen egy nyitott hely. De beköltözés után nem mindenki törődik az erkélyével, bár mindenki azt akarja, hogy az a lehető legtökéletesebb legyen, sokan mégsem készítenek erre jó tervet.

Amikor az erkélyt tervezzük, a legfontosabb rész az ülőhely. Enélkül nagyon nehéz hosszú ideig maradni. Mielőtt megvásárolná az kinti bútorokat, néhány dolgot figyelembe kell vennie.
Először fontos figyelembe venni az erkély méretét és alakját. Elegáns erkélyt is készíthetünk még kis területeken is. Kis méretű erkélyek esetén a többcélú ülések kiválasztása, például a tárolóasztal nagyon előnyös, mert a itt a nem rendszeresen használt dolgokat tárolhatjuk. Vagy válasszon egy pár széket és egy kis asztalt, ha tágasabbnak akarja hagyni a látványt.
A bútort a kényelem és a design függvényében választjuk ki. Például rusztikus bájt hozhatunk be a fából készült bútorokkal.
Más anyagokhoz, mint például az acél vagy a vinil bútorokhoz képest, a fából készült bútorok tartósabbak és hangulatosabbak. A fából készült bútorok természetes elit megjelenést mutatnak.
Lássuk a válogatást!

Még 45 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.