Bohém lakásról álmodtak - "boho chic"

Hallottunk már Bohémiáról? Milyen a bohém stílus? A történelmi Csehország francia nevéből ered maga a szó.
Bohémia több, mint egy trend, ez egy életmód. Először Franciaországban, a francia forradalom utáni ellenkultúraként jelentkeztek, majd a cseh nomád életmódot vették mintaként, az természetben éltek, és használt ruhákat viseltek. Szabad szellemű, visszafogott és művészi, kreativitásukat és egyéniségüket fejezték ki, ahogy éltek és kinéztek. A hippik a párizsi bohémek sokféle ötletének kölcsönzésével a 60-as és 70-es évek során magukévá tették a "boho" divatos trendet, és azóta népszerűek.
A bohém trend gazdag a mintákban, élénk színek és természetes elemek eklektikus összessége, amely a kulturális stílusok és az etnikai hatások széles választékát öleli fel. Amikor a belső térben a trend kialakításáról van szó, nincsenek szabályok, így ezt teljesen egyedivé teheti, és igazán hagyja, hogy az egyéniség, a személyiség felragyogjon. Lássuk a "boho chicet" otthonában…....

Bohém nem spórol a színekkel, harsány mintákkal
Lazán odavetve
Lila, srága, zöld, rikító színekkel dolgozik
Eredeti bútordarabok a Távol-Keletről , bohém hangulatban

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.