Élet a svéd álomházban

A ház Göteborgban található, múlt században épült, tradicionális faház, álomszerű - összhatásában a fény érvényesül mindenütt.
Puha szürke falak és friss fehér mennyezet jellemzi a helyiségeket, sok hatalmas gipsz stukkóval. A felhasznált anyagok mind természetes alapúak, fa, juta, szövetek, semmi műanyag.
Skandináv stílus főbb jellemzői, amit imádunk: tisztaság, nyugalom, természetesség. Mivel északon az időjárás viszontagságait figyelembe kell venni a hétköznapokban is, azt kiegyensúlyozva a sötét időszakokban is fontos a fény, a világos, sok kék és zöld összhangja. Azt is mondják, azért ilyen kifinomult a lakberendezésük, mert idejük jelentős részét töltik a négy fal között.Kénytelenek behozni a lakásba a természetet.
Nézzük a csodás képeket!

Szürke konyha fehér burkolat és falak
Központban a nagy ablakon beáramló fényözön
Tágas ajtók, minden fehérrel festve.
Biztosan itt sok időt tölt a család, Napfényözön!
Cserépkályha - hangulatos és praktikus, amellett gyönyörű dísze a szobának. Zöld futók végig a lakásban.
Jutaszőnyeg, hajpadló, természetes fa ahol csak lehetséges
Dolgozó-tanuló asztal, természetesen az ablak alatt
Zöld tapétás hálószoba
Fehér függönyök, hatalmas ablakok a hálóban is

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.