44 m2-es kislakás minimál stílusban (alaprajzzal)

Fiatal pár lakása 44 m2-en, melyet meleg színekkel, és tökéletes minimál stílusban terveztek.
A kis apartmanban három fő zóna található: a nappali-nyitott konyha étkezővel, a kis fürdőszoba és a hálószoba. Az építész úgy gondolta, hogy a lakás fényét és tágasságát leginkább úgy tudja megteremteni, ha a lakótér közepén helyezi el a hálószobát. A hagyományos hálószoba helyett egy gyönyörű tölgyfaház került kialakításra, ahol beépített szekrények biztosítják a sok tárolóhelyet. Ez meghatározza a lakás elrendezését.
A minimál stílus megköveteli a rendet! Itt mindent zárt tárolókban, szekrényekben kell tartani, hogy egységes legyen.

Hálószoba a lakás közepén egy tölgyfa házikóban került kialakításra.
Alaprajz, középen a kockában a hálóval.
Intelligens üvegfal - gombnyomásra
A konyha és a fürdőszoba között egy üvegfal található. Egy gyönyörű, vakított üvegfal, amely biztosítja, hogy a fürdőszoba a lakásból származó fényt kapjon. Ez az üvegfal különleges, úgynevezett intelligens üvegtechnikával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az átlátszó üveg egy gombnyomással váltson át matt üvegfalra.
Átláthatóra váltott üvegfal - beengedi a konyhából a fényt a fürdőbe.
Közlekedő, melynek egyik oldala a tölgyfa hálószoba fala
Fehér kanapé mögött a hálószoba tömbje
Hálószoba a lakás közepén, kockában
Hálószoba-kocka
Egy térben a nappali konyha, étkező
Tökéletes minimál stílus

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.