10 színes gyerekszoba - képekkel!

Teljesen egyéni dolog, hogy hány éves kortól "költöztetjük" külön szobába a gyermekünket. Sok mindentől függ, hogy akár 3 éves korától vagy később, de elérkezik ez az idő. A gyerekek megérdemlik, hogy olyan szobájuk legyen, amiben nyugalomban, akár kis barátokkal tudnak játszani, és ahol éjjel bekuckózhatnak. Ez az ő kis birodalmuk, a szülők persze aktívan részt vesznek a kialakításában, de ötleteikkel a gyereket is bevonhatjuk. Kulcskérdés mindig a megfelelő tárolóhelyek kitalálása, a gyerek megszokja, megtanulja, hogy elpakoljon játék után, magunknak teszünk vele jót, mindennek megvan a helye!
Erre a témára is érvényes, hogy képekkel inspirálódunk!
Mutatunk 10 gyerekszoba kialakítást, ahol kortól függetlenül, akár egy kisbaba vagy egy tinédzser, egy vagy több gyermek, színekkel, formákkal, terekkel inspiráló szobáját nézhetjük végig, válogassunk az ötletekből bátran!

Türkiz és fehér egységében
Loftos gyerekszoba
Kis ülőke, sokfiókos játék tárolóval
Világos tetőtérben, sátorral, pakolható kockákkal, babaszobával
Két gyermek részére,középen játszóhellyel. Az ágy baldachinnal tehető még személyesebbé
A színes roletták beengedik a fényt, kicsi gyermek szobája
Kék kockásban, nyugalmas, kellemes hely
Tetőtérben, két nyitható kanapéval. Játszó és alvó hely is
A színes kiegészítőket a gyerekkel együtt is készíthetjük, jó móka!
Tanuló vagy rajzoló sarok, a játékok, könyvek nem lesznek szanaszét

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.