Már nem kisfiú - egy 7 éves gyerekszobája

Már nem kisfiú - egy 7 éves gyerekszobája intro_0

Egy 7 éves fiú már nem kisgyerek, ha van rá mód, akkor jó, ha áttervezzük a szobáját az új igényeinek és fantáziájának megfelelően.
Az érdeklődési kör meghatározza a szoba témáját, ez a fiú például a csillagászat és az utazás érdeklődik leginkább, melyet szülei ebben a témakörben mozogva alakítottak ki.
A sötétkék, csillagmintás tapéta, a lelógó bolygókkal és a nemzeti parkokat bemutató térkép jól tükrözi ezt, a kék-fehér variálása pedig üdévé varázsolja a szobát. Ezzel az új mélykék díszítéssel, mely csillagokból és bolygókból készült, egy "klasszikusan hűvös" hangulatot választott, amely tökéletesen megfelel a növekvő gyermeknek.

Már nem kisfiú - egy 7 éves gyerekszobája full_0

Már nem kisfiú - egy 7 éves gyerekszobája full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.