"Pegboard" falak egy mexikói kávézóban

Ez a közép-amerikai kávézó egyszerű belsőépítészeti megoldást mutat, ún. pegboard falakat használ. Mi is az a pegboard?! Lényegében egy lyukakkal ellátott tábla.
A Negro Blanco Café, azaz a Fekete Fehér Kávézó egy modern, minimalista kávézó Chihuahua-ban, Mexikóban.
A belsőépítészeti-design stúdió egy olyan belső teret hozott létre, amely ötvözi a perforált fa falakat egy fekete mennyezettel, betonpadlóval és fehér bútorokkal. Ez a minimalista stílus nemcsak az enteriőrben jelenik meg, hanem a kávézó egyenruhájában és csomagolásában is, de az áruk grafikai tervezése is a fekete-fehér színvilágra épít.

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.