Tengerparti minimalizmus

Tengerparti minimalizmus intro_0

A modern épületben a beton és a fa felületek harmonikus együttműködését láthatjuk. Ez nem csak a enteriőrben megjelenő anyag használatra értendő, hanem külső modern forma-, és anyagvilág egyensúlyát a gyönyörű tengerparti környezettel. Mindezt pedig néhol még a természetes kőburkolattal is fokozták. A berendezés inkább funkcionális és praktikus, de az összhatás mégis nagyon otthonos.
Érdemes szót ejteni az emeletre vezető lebegő lépcsőről, illetve a hálószobához tartozó fürdőszobáról. Ahol egyszerű anyaghasználattal rendkívül elegáns hatást sikerült elérni. Ehhez nagyban hozzájárul a szabadon álló kád és a forma világában passzoló ültettet mosdók.

Tengerparti minimalizmus full_0

Tengerparti minimalizmus full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.