Indigó szőnyegek

A szőnyeg lényegében padlók és falak fedésére szolgáló szövet. A természetes alapanyagú szép szőnyeg meleg kisugárzása otthonossá teszi az enteriőrt. Méreténél fogva a nappali / dolgozószoba / iroda ékessége lehet. A gyönyörű indigó kék tónusú tavaszi szőnyegek gyapjúból, tartós, természetes és erős anyagból készülnek.
Indigo kék szőnyegekkel rukkolt elő idén tavasszal az IKEA is.
A TRANGET szőnyeg kék színű árnyalatú csíkos mintával, élénk patchwork hatásával hódít, míg a LOVRUP szőnyegek változatos szerkezetűek, ahol még 20% pamut is beleszőtt. A szőnyegeket Indiában kézművesek készítik. Ez adja meg valóban az egyediségét, melegségét, otthonosságát.

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.