Egy bájos vintage lakás

Az alábbi 103 m2-es apartman egy felújított, 20. századi épület tetején található Göteborg Linnéstaden nevű bájos kerületében. Az egész lakás vintage megjelenésű, nagyon bájos és inspiráló.
Jellegzetes, a felújításnak köszönhetően kényelmes és modern. Mivel ez egy saroklakás, nemcsak sok természetes fény áramlik be, de szép és akadálytalan kilátásban is gyönyörködhetnek a tulajdonosok.
A konyha és a nappali közötti falat eltávolították, így nyíltabb és nyitottabb konyhával rendelkeznek. A tágas teremből, ahol egy gyönyörű nagy szekrény került kialakításra, eljutunk a gyermekszobához, a hálószobához, a fürdőszobához és a konyhához is.
A tulajdonosok számos jellegzetes részletet megőriztek, például a mennyezeti dekoratív díszléceket és az eredeti ablakokat, ajtókat. Ezenkívül olyan anyagokat és dekorációt választottak, amelyek tökéletesen illeszkednek a jellegzetes enteriőrhöz. Egy gyönyörű halszálkás olajozott dió fapadlóval borították az egész lakást, de még a fekete szép vintage kapcsolók is ezt a hangulatot hozzák. Nagyszerű vintage bútorokat és kiegészítőket választottak mint a nappali bőr kanapé vagy a szépen díszített fehér szekrény. A tölgyfülkékkel és ajtókkal ellátott húrszekrény mindig igazán egyedi ötlet.
A sötétzöld konyha és tölgyfa munkafelület eleganciát ad a térnek. Ezt tovább bolondították arany ajtófogantyúval, csapteleppel, rozsdamentes acél tűzhellyel, páraelszívóval valamint egy gyönyörű, mély, fehér mosogató kombinációjával. A konyhai hátsó falat egyszerű, fehér négyzet alakú csempékkel burkolták, amelyek tetejét ugyanolyan tölgyfa díszíti, mint a munkalap. Tökéletesen stílusos.
A kiságy, a puff és a sarokban lévő sátor a gyerekszobába is bevarázsolja a vintage hangulatot. Három széles, falra szerelt fali polc szinte a fal teljes szélességét befedi. Kiválóan alkalmas tárolásra. Nyitott, tele van színes holmikkal, olyan mint egy szép gyermekbolt.
Egy másik gyönyörű, extravagáns hely a vintage fürdőszoba arany betétekkel. A padlón lévő zöld mintás csempe fehér falburkolatokkal és arany kiegészítőkkel kombinálva hódít.

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.