Könyvtár a gyerekszobában

Könyvtár a gyerekszobában intro_0

Praktikus, szép és tökéletes saját könyvtárat összeállítani, kivitelezni egy gyermek számára kihívás. Fontos szempont a "gyermekkönyvtár" kialakításakor
mindig olyan bútor választása, amelyik a gyerkőc magasságában van, hogy könnyen hozzáférhessen olvasmányaihoz. Ez elő fogja mozdítani kíváncsiságát is, hogy felfedezze a könyvet, könyveket!
Ha fali polcokat választunk, helyezzük el ezeket is a talajhoz közel, ugyanezen okok miatt. Nagyon szép fali polcok vannak kifejezetten könyvek számára. Ezek akár dekorációs funkciót is betölthetnek. A sekély polcok előnye, hogy a könyveket tárolhatjuk elöl és nem profilban.
A tárolás optimalizálása érdekében a legjobb, ha olyan könyvespolcot választunk ki, amelynek polcai állíthatóak, hogy illeszkedjenek ill. illeszkedhessenek a különböző típusú, nagyságú, méretű könyvekhez.
Alább találunk néhány példát, hogyan tehetjük vonzóvá gyermekeink számára az olvasás élményét.

Könyvtár a gyerekszobában full_0

Könyvtár a gyerekszobában full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.