10 ötlet kislakás kialakításához

10 ötlet kislakás kialakításához intro_0

Amikor kicsi a hely, különösen fontos, hogy mindent előre megtervezzünk: nappali, háló, konyha-étkező, fürdő-WC, helytakarékosan, és nem zsúfoltan alakítsuk ki. Nem árt-ha üvegfalat építünk be, jobban átlátható lesz a tér, sokkal nagyobbnak látszik majd.
Fontos szempont, hogy hány személy részére tervezünk, nyugodtan felhasználhatjuk a meglévő bútorokat, nem kell feltétlen lecserélni meglévő kedvenceinket. Kis helyen a tárolás mindig kulcskérdés: rejtett tárolók az ágy alatt, és fölött, polcok, szekrények a konyhában, minden lehetséges helyet ki kell használni. A design elemek, párnák, színek összhangja tükrözze a lakók ízlésvilágát. Ezekhez ad ötletet az alábbi képsorozat.

10 ötlet kislakás kialakításához full_0

10 ötlet kislakás kialakításához full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.