Nyitott minimál konyha-étkező, szürkében

Nyitott minimál konyha-étkező, szürkében intro_0

Nyitott konyha eredeti színekben
Egy kisvárosba költözés után, a házaspár úgy döntött, hogy új otthonukban egy nyitott, egyterű konyhát hoznak létre, eredeti és lágy színekben. Úgy gondolták ideális hely a családdal együtt töltsenek időt, lássák mi történik a nappaliban. Egy igazi családi szoba, ahol együtt főzhet, étkezhet és pihenhet az egész család.
Szürke minimál stílusú konyhabútort terveztek, hagyományos fogantyúkkal, egyedi megoldás a pult mögött: mintás tapéta halszálkás matt csempeburkolattal. Az étkező is egyszerű lett, műanyag székekkel, az átadó pulthoz könnyű fémszékeket helyeztek el.
Mit is jelent a minimál stílus, mik a főbb jegyei?
A "tér szolgálja az embert" - igy foglalhatnánk össze legtalálóbban. Egyszerűség, rendezettség, közérthetőség, ezekkel teremt harmóniát, ami mai napig visszatérő és népszerű. Nem alkalmaznak harsány színeket.

Nyitott minimál konyha-étkező, szürkében full_0

Nyitott minimál konyha-étkező, szürkében full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.