Drew Barrymore saját otthoni kollekcióval indít

Drew Barrymore saját otthoni kollekcióval indít intro_0

A színésznő élete nagyot fordult azzal, hogy elindította saját márkáját Flower Home néven. "mindig otthoni térben éreztem jól magam" - 220 darabos kollekcióval indított: asztalokaít, székeket, függönyöket, lakáskiegészítőket, egyedi tervezésű dísztárgyakat mutatott be.Ő tervezte a virágos földgömböt is.
Milyen a stílusa? Vidám! Keverjük és illesszük össze a retrót a mókás, színes dekoratív díszítéssel.
A márka nevét figyelembe véve a növényekkel kapcsolatos motívumok többször szerepelnek, a trópusi banánlevél mintáktól a festményeken és a textíliákon a robusztus virágzásig az edényeken. „Szuper válogatós vagyok a virágokkal kapcsolatban” - mondja Barrymore.

Drew Barrymore saját otthoni kollekcióval indít full_0

Drew Barrymore saját otthoni kollekcióval indít full_1

Tovább az eredeti tartalomra: https://www.galeriemagazine.com

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.