Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Modern ház a tónál

Modern ház a tónál intro_0

A 112m²-es lakásba lépve egy nagy térbe érkezünk, ahol ügyesen vannak szeparálva a funkciók. Az előszoba és a nappali között térelválasztóként hajó kötél van kifeszítve, ami a tulajdonosok "ház a tónál" koncepcióját erősíti. A másik szuper elválasztó megoldás a nappali szint eltolása. Itt az ügyes burkolat váltást is érdemes megfigyelni. A víz koncepciót erősíti a kanapé kékje, a kandalló pedig növeli a komfortérzetet. Tv helyett projektort választottak, amit az ablak elé feszített vászonnal tudnak használni. Jó megoldás abban az esetben ha keveset tv-zünk és nincs olyan falunk, ami alkalmas lenne a tv elhelyezésére. A reggeliző pult felett helyes kis bortárolót alakítottak ki, ami még jobb lett volna ha plusz világítást is kap.
Az emeleten találhatóak a hálószobák és a fürdő. A szülői hálóban a gardróbbal egybeépített fésülködő asztal remekül használja ki a sarkot. A másik oldalon pedig fa falpanel kapott helyett, amelyek együtt nagyon szépen keretezik a szobát. A gyerekszobában jelenik meg leginkább a vizes hatás, a színek és falfestés által.

Modern ház a tónál full_0

Modern ház a tónál full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.