Irodából apartman

Irodából apartman intro_0

Lucilah esküvők díszítésére szakosodott tervező. Már régóta keresett egy tökéletes helyszínt Argentínában, ahol a három fős családnak egy igazi fészket tud varázsolni. Egy régi irodát talált, mely kicsi, de ideális helyszínnek tűnt. Ezt a kicsi irodát alakította át egy modern és világos, extra szinttel rendelkező lakássá.
Letisztult, világos színek, egyszerű bútorok jellemzik az enteriőrt. Az átlagosnál nagyobb belmagasság adta az ötletet, hogy a hálószobát megemelve egy lépcsőn közelíthessük meg. Ezzel teret nyertek és kuckót tudtak kialakítani a kicsinek is, kihasználva a ferde fal adta lehetőséget. Az alsó szinten a lépcső alatt húzódik a "gyerkőcsarok", a nappali-konyha-étkező hármast egy szürke pengefallal választották el egymástól, elhatárolva a különböző funkciókat.

Irodából apartman full_0

Irodából apartman full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.