Inspiráló otthon egy írónak Los Angelesből

Inspiráló otthon egy írónak Los Angelesből intro_0

Királyi elegancia és könnyed humor övezi ezt az inspiráló lakást tele emlékekkel és apróságokkal. A Kerry Vasquez tervezte otthon kivételesen nem egy fiatalos, minimalista vonalat követ, hanem leporolta a régi, `70-es évek hangulatát, és kortárs elemekkel, anyagokkal és technológiákkal társítva született meg a tulajdonos, egy komédia író első saját háza. A nappali könnyed, fiatalos, világos, de részleteiben a múltat idézi és örök darabok, mint az Eames fotel is helyet kapott.
A hálószoba dél felé kalandozik, és alapvetően mindenhol a föld színek a jellemzőek, amit kiegészít a tengerészkék komolysága. A hatás kontrasztos, elegáns, régmúlt idéző. Ugyanakkor a fali képek témája könnyed és inspiráló.

Inspiráló otthon egy írónak Los Angelesből full_0

Inspiráló otthon egy írónak Los Angelesből full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.