Rend az otthonunkban

Rend az otthonunkban intro_0

Beszéljünk a rendetlenségről.
Nem, nem a mosogatóban levő piszkos edények, vagy a széthagyott ágy a téma, beszéljünk a konyhai pulton levő tárgyakról, amit már annyira megszoktunk, hogy eszünkbe se jutna eltenni,a könyvespolcra pakolt újságról, szétszórt könyvekről, asztalon felejtett újságról, csészéről, pohárról... Tudjuk, a rendetlenség (vagy rendezetlenség)
Kiderül, hogy a rendetlenséged sokkal többet árthat, mint azt gondolnád, a zsúfolt területek megnehezítik a fókuszálást.
Ennek megszüntetése nagyon egyszerű, nem kell kidobálni minden apró dologot, ami nem jelent már örömöt.
Nincs trükk, szüleinktől megtanultuk: mindent egyből tegyünk a helyére, ha nincs helye, először azt kell kialakítani. Mennyivel jobb egy ilyen lakásban élni!
Javaslat: zárt tárolók, szekrénykék használatával a rend sokkal szembetűnőbb lesz.

Rend az otthonunkban full_0

Rend az otthonunkban full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.