Zöld árnyalatok a lakásban - amikor eltérünk a megszokottól

Nem lehet minden lakás fehér, ugye? Legyen például zöld!
A zöld a természet, a gyönyörű fák és növények színe. Ez az ötlet önmagában nagyszerű, igaz? Ezenkívül a zöld az életet, a megújulást és az energiát is jelenti , és növekedéshez, harmóniához, frissességhez, biztonsághoz, termékenységhez és a pozitív környezethez kapcsolódik . A zöldnek ugyanakkor van egy másik oldala is, ahol a kapzsisággal és féltékenységgel is kapcsolatba szokták hozni.
A zöld természetes és nagyon szép szín, mely a belső teret frissítővé és pihentetővé teszi . Ez a szín tehát tökéletes kiegészítője lehet a mai rohanó világnak, ahol minden a modern technológia körül forog.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.