IKEA SVALNÄS polc rendszer, hogyan?

IKEA SVALNÄS polc rendszer, hogyan? intro_0

Az IKEA bevezette egy korábbi gyönyörű minimalista moduláris rendszer utódát, amit bármihez és mindenhez használhat. Ebben most már a nappali és hálószoba mellett vannak modulok a fürdőszoba és a konyha számára.
SVALNÄS rendszer moduláris rendszer, amellyel különféle modulokkal összeállíthatja a saját fali szekrényét, könyvespolcát, kirakatát stb. Különböző készre szabott rendszerek állnak rendelkezésre, amelyek kis igényekhez, például szekrényekhez, tárolókhoz, polcokhoz is bővíthetők. Mind a falak, a polcok, a tárolóedények, mind az asztalok bambuszból készülnek, a fehér hordozók pedig acélból, amelyeket epoxi / poliészter porfestékkel kezeltek. Nemcsak a bambuszfa rendszer adja a kellemesen természetes hangulatot a belső térben, de a tárgyak is még szebbé teszik. Gyönyörű keretek, kerámiák, lámpák, növények, vázák. Tekintse meg az IKEA-tól származó képeket, csináljon valami szépet!

IKEA SVALNÄS polc rendszer, hogyan? full_0

IKEA SVALNÄS polc rendszer, hogyan? full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.