Függesztett lámpa a konyhában

Függesztett lámpa a konyhában intro_0

Minden helyiségben szükség van valamire, ami "egyéniséget" ad. Román tervezők állították össze ezt a képsorozatot, lehet csemegézni!
A sok modern fehér-bézs-szürke árnyalatú konyha, a hasonló design ettől a függesztett, egyedi lámpa megoldástól lehet különleges. A konyha (étkező) sokszor a kreativitás és az családi események, együttlét helysége. Rendkívül fontos, hogy családias, vonzóan otthonos érzést keltsen mindenkiben.Az élénkítést színekkel érjük el, még ha ez a fekete, akkor is hatásos. Mikor legyen fekete? Ha már vannak élénk színű elemek, így ellensúlyozzuk azokat, hozzájárulva az egyéni tér kialakításához.
Ha kifinomult, modern konyhát szeretne, egy nagy méretű volfram-izzós függesztett lámpasort ajánlanak, amelynek a fénye nem vakít. Természetesen ezek nem helyettesítik a pult feletti funkcionális (pl. LEDsor) fények elhelyezését, amik nélkülözhetetlenek az ételek elkészítéséhez.

Függesztett lámpa a konyhában full_0

Függesztett lámpa a konyhában full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.