7 egyszerű ötlet az előszobában

7 egyszerű ötlet az előszobában intro_0

Sokszor vagyunk gondban az előszobával kapcsolatban. Mi legyen ott ami szükséges, de ne legyen tőle zsúfolt az előszobánk? Egyszerű és nem drága ötletek ezek, amikkel megoldhatjuk a kérdést. Lássuk:
(1) Kis bejárati konzol asztalka, (2) fali szekrényke, ahol az újságokat, érkezett leveleket és a lakáskulcsokat tudjuk rendszerezni, (3) tárolódobozos- cipőfelvevős pad. Ha nincs hely a kabátoknak, (4)egy bambusz-akasztó látványos ötlet lehet. (5)Fém állvány a kabátok, cipők tárolására. (6)Padocska a cipők tárolására és felvételére. (7)Falra szerelhető tárolókosár a posta és néhány akasztós apróság elhelyezésére.

7 egyszerű ötlet az előszobában full_0

7 egyszerű ötlet az előszobában full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.