Fürdőszoba 6nm-en

A mindössze 50 m2-es kis lakás egyetlen hölgy tulajdona, aki szemmel láthatóan az  ipari stílus nagy rajongója. Az alábbi mindösszesen 6 m2-es fürdőszoba praktikus elrendezése miatt jó inspiráció arra, hogy lehet kis teret szépen, különlegesen és ízlésesen berendezni. A fürdőszobában is az egész lakás stílusa, erős ipari részletek dominálnak.

A fürdőszoba a hálószoba mellett foglal helyet, és egy kihívó fekete ajtón keresztül érhető el a nappaliból. Az első dolog, amit észreveszünk, a betonlap. A padló, a falak és a mennyezet szürke beton vakolata térérzetünkre hatással bír. Ez teszi a fürdőszobát tágasabbá, ami ezáltal nagyobbnak tűnik.

Egyszerű és praktikus elrendezésű a hátsó zuhanyzó, a mosdóval ellátott fürdőszobai bútor. Az ún. walk in típusú zuhanyban alacsony falat hoztak létre, ahol a fürdőkellékek jól elhelyezhetőek. Ezenkívül fényűző esőzuhannyal és egyedi acélzuhanyzóval is rendelkezik.

A lebegő fürdőszobabútor kicsi, de  rendkívül elegáns. Tömör fából készült és praktikus fiókkal rendelkezik. A tetején egy gránit mosdó került beépítésre kerek tükörrel kombinálva, amely a falon világít. A fekete eleganciát még egy fekete törölközőradiátor is emeli a szemben lévő falon.

Fürdőszoba 6nm-en full_0

Fürdőszoba 6nm-en full_0

Fürdőszoba 6nm-en full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.