Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Az egyszerűség maga a szépség: skandináv stílus

Az egyszerűség maga a szépség: skandináv stílus intro_0

A skandináv stílusban berendezett lakásban a hangsúly az apró, látszólag rejtőzködő részleteken van. A konyhából készült felvételen például az ablakok között egy keskeny részen betonfal látszik, mely tökéletes kiegészítője a fehér enteriőrnek. A lakásban szinte mindenhol visszatérő elem a fa, megjelenik a padlón, a szegélyeken, sőt a konyhában is. Minden apró részlet és elem tökéletes ízlésről és harmóniáról árulkodik. E képeket látva ki nem esne azonnal szerelembe a skandináv stílussal? 

Az egyszerűség maga a szépség: skandináv stílus full_0

Az egyszerűség maga a szépség: skandináv stílus full_1

Az egyszerűség maga a szépség: skandináv stílus full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.