Egy fiatalos berlini lakás képei

Egy fiatalos berlini lakás képei intro_0

A posztban egy teljesen átalakított lakás képeit mutatjuk be, mely Berlinben található. Főként a lágyabb, fényesebb színek kerültek előtérbe, így az egész lakás rendkívül otthonossá és meleggé vált. A lágy színek a falpaneleken és a padlóburkolaton is megjelennek, melyeket a kontrasztosabb színű bútorok és egyéb berendezési tárgyak egészítenek ki. 

Egy fiatalos berlini lakás képei full_0

Egy fiatalos berlini lakás képei full_1

Egy fiatalos berlini lakás képei full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.