Hirdetés

A Sanotechnik kiemelt ajánlatai 2020 elején

A Sanotechnik széles termékskálával áll vevői rendelkezésére: a különböző zuhanykabinokon, akril pezsgő- és fürdőkádakon vagy fürdőszobabútorokon túl megtaláljuk az optimális megoldást a fürdőszobai radiátorok, szaniterkerámiák vagy kiegészítők terén is.

Hidromasszázs zuhanykabinok világszabadalommal védett gyorsrögzítő rendszerrel

Hidromasszázs zuhanykabin

A Quick Line® rendszerrel a Sanotechnik a komplett zuhanykabinok új generációját hozza el az Ön otthonába. Az előszerelt alkotóelemeknek köszönhetően a termékek csavarok es szilikonozás nélkül, egyszerűen összeállíthatók. Az alumínium vázszerkezet 100%-os stabilitást, míg a precíz gyártástechnológia teljes vízzárást biztosít!

Egyszerűbb már nem is lehetne!

5 érv a Quick Line® rendszer mellett:

 • akár egyedül is összeszerelhető
 • felállítása mindössze pár percet vesz igénybe
 • nincs szükség csavarokra es szilikonra
 • modern design
 • kimagasló minőség

Rekordgyorsasággal felállítható!

Hidromasszázs zuhanykabin
 • Állítsa be a zuhanytálcát a későbbi (végleges) helyére, majd az állítható lábak és vízmérték segítségével szintezze ki. Ezt követően húzza el a tálcát a faltól, hogy elegendő helye legyen a szereléshez.
 • Állítsa a készre szerelt masszázspanelt a zuhanytálcára, majd alulról rögzítse.
 • Egymás után akassza a masszázspanelre az oldalfalakat, majd alulról rögzítse azokat.
 • Rögzítse az alsó vezetősínt, majd akassza rá a frontüvegeket az oldalfalakra.
 • Rögzítse a felső vezetősínt, majd akassza fel az ajtókat.
 • Helyezze fel a tetőt. Ezek után a kabint visszatolhatja a falhoz es elvégezheti a víz- illetve elektromos bekötést.

Infrakabinok – melegben az egészség

Infrakabin

Az emberi testre gyakorolt melegközlés pozitív élettani hatásai ősidők óta ismertek, a jó közérzet fokozására és a mozgásszervi panaszok enyhítésére már évezredek óta használják. Fedezze fel Ön is a mélymeleg terápia testünkre, lelkünkre és szellemünkre gyakorolt regeneráló erejét!

Sanoflex® – zuhanykabin inspirációk

Sanoflex zuhanykabin

Új, moduláris családunkat Önnek alkottuk, mert ebben a döntésekkel teli világban nekünk az Ön döntése a legfontosabb! Megoldást kínálunk minden fürdőszobába: a rendelkezésre álló hely függvényében moduljainkból játszi könnyedséggel összeállíthatja egyedi zuhanykabinját, legyen szó akar egy kis méretű zuhanyfülkéről, akár egy nagyméretű sarokkabinról.

Engedjen szabad utat kreativitásának!

A standard összeállításokon túl, kérésére a termékeket egyedi méretben is legyártjuk, a lehetséges kombinációkért forduljon hozzánk bizalommal!
Bizalmát kimagasló minőséggel, rövid szállítási határidővel, országos szervizhálózattal és hosszú távú alkatrészellátással igyekszünk meghálálni

Sanoflex zuhanykabin

A termékek főbb jellemzői:

 • 6-8 mm-es víztiszta biztonsági üveg elemek Easy clean® vízlepergető bevonattal
 • állítható fali profilok króm vagy fekete színben
 • akadálymentes belépés

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Kis fürdőszobák nagy kihívásai - Tippek, trükkök, tanácsok

Csak azért, mert az alapterülete kicsi, még nem kell lemondanunk arról, hogy a fürdőszobánk a lehető legjobban kiszolgálja az igényeinket. Szakértők közreműködésével gyűjtöttük össze azokat a szempontokat, amelyekre építkezéskor, felújításakor érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a kis fürdőszobánk nagy lehetőségek színtere legyen, a tisztálkodástól az otthoni wellnessig.

Zuhanykabinok görgős ajtóval – újratervezett precíz működés, exkluzív kivitel

Hol vannak már az akadozó, könnyen vízkövesedő, bosszantó görgős zuhanykabinok?! Szerencsére ezeket leváltották modern utódaik, melyek mind működésüket, mind megjelenésüket tekintve magasan felülmúlják a régi darabokat.

A zuhanykabinon túl: trendteremtő fekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy fekete zuhanyfal, vagy kádparaván a fürdőszobában leginkább használóinak nyitottságáról, merész ízléséről árulkodik. A legrissebb trendek pedig mindenképpen őket igazolják.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

A tökéletes zuhanykabin titka a jól működő ajtó

A frissítő zuhanyozás élménye már a zuhanykabin ajtajának kinyitásával elkezdődik. Azonban nem mindegy, milyen érzéseket kelt a belépés mozdulata: kényelmetlenül feszengünk, mert be kell ide préselődnünk, vagy úgy érezzük, hogy feltárult a boldogság kapuja. A Radaway zuhanykabinok sokoldalú ajtónyitási lehetőségei az utóbbit garantálják.

A kedvenc fotónk a zuhanykabinra is felkerülhet - Zuhanykabin lézergravírozással

Természetes, hogy fürdőszobánk, ahogy otthonunk egésze, ízlésünket tükrözi és kényelmünket szolgálja. Legyünk tehát bátrak és gondoskodjunk az extra részletekről is, melyek akár a zuhanykabinon is megjelenhetnek!

Stílusos dekoráció a fürdőszobában: zuhanykabinok lézergravírozással

Egy csupa üveg zuhanykabin vagy zuhanyfal már önmagában is látványos része a fürdőszobának, de mindez tovább fokozható az üvegfelület lézergravírozásával.