Hirdetés

A cipőtárolás mesterei

A legtöbb nő szereti a cipőket vagy már-már cipőmániás. Elsősorban rájuk gondolva szeretnénk ötleteket adni a számtalan lábbeli igényes tárolásához.

Saját gardróbbal rendelkezni nagyon klassz, de a tervezéskor ne csak ruháinkkal vessünk számot. Gondoljunk az elhelyezendő cipők sokaságára is és szánjunk nekik néhány polcot.

Cipőtárolás a gardróbban
Cipőtárolás a gardróbban

Ritkán hordott, féltve őrzött darabjaink üvegezett vitrinben fogják legjobban érezni magukat. Kerülhetnek külön helyiségbe vagy a szoba egyik falára is a cipőtároló szekrénykék.

Cipőtárolás vitrinben
Cipőtárolás vitrinben
Cipőtárolás vitrinben
Cipőtárolás vitrinben

Akár egy szép ablakot, úgy keretezi és öleli körbe a bordó bársonyfüggöny a cipők és ruhák tárolására alkalmas nyitott gardróbot.

Természetesen egy ilyen megoldás azoknak ajánlott, aki szeretik a rendet és tudnak rendet tartani.

Cipőtárolás a gardróbban
Cipőtárolás a gardróbban

Gyerekszobában egy falba süllyesztett szekrény remek megoldást nyújt a cipők és ruhák kulturált tárolásához. Tolóajtóval zárva el szem elől a sok holmit.

Cipőtárolás a gyerekszobában
Cipőtárolás a gyerekszobában

Dekorálni ér! Akkor, ha színben és stílusban harmonizáló darabokat válogatunk össze. Helyezzük őket bátran jól látható helyre, akár egy szép festményt a nappaliban.

Cipőtárolás dekoratívan
Cipőtárolás dekoratívan

Nők ezrei gyűjtik a szebbnél szebb cipőket. Van, aki egy egész szobát áldoz ennek a „hobbinak”. Ha már meguntuk az egyhangú cipős szekrényeket és polcokat, akkor most itt van ez a vidám tároló, amiben akár 30 pár is elfér.

Fekete cipőtároló
Fekete cipőtároló
Forrás: rakkudesigns.com

A kerék alakú forgatható cipőtartó különböző méretekben és színekben kapható, használata egyszerű, nincs szükség szerszámokra az összeszereléshez. A cipőket egy rugalmas szalag rögzíti a helyére, az egyes „zsebek” mérete pedig könnyen beállítható, attól függően, hogy magas sarkú vagy lapos talpú cipőt szeretnénk abban tárolni.

Cipőtároló férficipőkhöz is
Cipőtároló férficipőkhöz is
Forrás: rakkudesigns.com
Cipőtároló gardróbszekrényben
Cipőtároló gardróbszekrényben
Forrás: rakkudesigns.com

A kerék nagyobb terhelést is kibír, mivel krómozott acélból készült, így bátran forgathatjuk nap mint nap. Nem foglal nagy helyet, akár szekrényben is tárolható.

Praktikus megoldást jelent azoknak, akik már nem látnak át a cipők halmazán. Jó hír, hogy nem csak felnőtt méretben létezik. Gyerekcipőkhöz kapható egy mini verzió, ami körülbelül 20 pár cipő tárolására alkalmas.

Tároló gyerekcipőkhöz
Tároló gyerekcipőkhöz
Forrás: rakkudesigns.com

Egy ilyen tárolóval nincs több elkallódó fél pár cipő, és nem okozhat gondot többé reggelente a cipőválasztás sem. Elég csak megforgatnunk a kereket és a sorsra bízni a döntés.

Tároló gyerekcipőkhöz
Tároló gyerekcipőkhöz
Forrás: rakkudesigns.com

Persze a cipők megfelelő tárolása csupán egy kis szelete az örök dilemmának, miszerint, hogyan tároljuk ruháinkat? A gardrób tervezésével, elhelyezésével foglalkozó cikkünk számos ötletet kínál a megoldáshoz.

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.

Kapcsolódó cikkek

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Pfiffer Bútor – Örök érték

A tömör fa bútorok manapság ugyanazt az értéket képviselik mint évtizedekkel ezelőtt. Minőségben azonban magasan többet nyújtanak, mint más, nem tömör fából készülő társaik.

Tömörfa bútorok – Amikor a magas szintű kiszolgálás, a minőségi alapanyag és a professzionális gyártás az érték

A tömörfa bútorok minden szempontból az értékállóságot, időtlenséget, esztétikumot képviselik a bútorok között. Pfiffer János, a Pfiffer Bútor Mór Kft. tulajdonos ügyvezetője több évtizedes tapasztalatait megosztva avat be a gyártás és a kiválasztás rejtelmeibe és olyan információkkal gazdagít bennünket, melyekre laikusként nem is gondolnánk.

Egy rendetlen fürdőszoba az egész napot tönkreteheti – Tippek fürdőszoba rendezéshez

Egy praktikusan berendezett és felszerelt fürdőszoba segít a kiegyensúlyozott nap indításában, amihez Meisel Zsófia, az IKEA lakberendezője ad tippeket.

Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Lehet egy kanapé egyszerre stílusos és kényelmes? A MobilaDalin modern kanapéi a lazítás magasabb dimenzióit jelentik.

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Gondolkozott már azon, hogy szeretne egy Chesterfield-stílusú ülőgarnitúrát, de nem talált olyan egyedi megoldást, amely kielégítette volna minden igényét? Akkor ismerkedjen meg a Galla kanapékkal és ülőbútorokkal – szerintünk éppen ezt kereste!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

Megbízhatóan játékos? Nonkonformista klasszikus? Egymásnak ellentmondó, értelmetlen szókapcsolatoknak tűnhetnek, egészen addig amíg nem látta ezeket a kanapékat!

Bútor vásárlás átgondoltan – Tömör fa vagy laminált bútort válasszunk?

Bútoraink manapság változatos anyagokból készülnek, de aki ragaszkodik a minőségi, időtálló darabokhoz, továbbra is a tömör fa bútorok mellett dönt.

Lakberendezés és otthon dekoráció mesterfokon

A lakás berendezésének legizgalmasabb fázisa, amikor a hangulatát, személyes jellegét meghatározó elemek, a tapéták, lakástextilek, kisbútorok és a dekoráció átgondolására kerül sor. Hiszen ezektől kapja meg valódi arculatát, így lesz otthonos. Hol és hogyan találhatunk rá ezekre a fontos kellékekre?