Hirdetés

Ragyogó tisztaság kültéren is – okosvezérléssel

A tavaszi idő beköszöntével a teraszok, kerti utak, kültéri burkolatok tisztítása nem tűr tovább halasztást. Ahhoz, hogy az eredmény kifogástalan és tartós legyen, a legjobb eszközöket ajánlott választanunk a munkához. Megmutatjuk, hogyan segít ebben a Kärcher egyik újdonsága.

Gyors és hatékony kültéri tisztítás magasnyomású mosóval

A kemény felületek szinte vonzzák a szennyeződéseket: a téli sáros, poros lerakódások, olajfoltok, keréknyomok, a lehullott levelekből nedvesség hatására kimosódó elszíneződések tavasszal lehangoló képet festenek. A Kärcher kültérre kifejlesztett magasnyomású mosói alapos munkát végeznek még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is. A magasnyomású mosók titka az erejükben rejlik és abban, hogy minden felülethez optimális nyomásfokozatot állíthatunk be. Sőt, mostantől mindezt, vagy még ennél is többet egyszerűen, okostelefonról vezérelve intézhetünk.

Kärcher Smart Control és Home & Garden alkalmazás

Hogyan működik az első, okostelefonnal vezérelhető magasnyomású mosó?

Az első lépés, hogy letöltjük a Kärcher Home & Garden alkalmazását, így a Smart Control magasnyomású mosónk csatlakozik a telefonunkhoz. Az alkalmazás egyrészt lehetővé teszi az intelligens eszközök irányítását, lépésről lépésre segít az új készülékek beállításában, illetve hozzáférést biztosít további szolgáltatásokhoz is. Az applikácó számos, takarítást könnyítő tippel szolgál, például az optimális nyomásszint megválasztása, vagy egyes takarítási helyzetek és problémák megoldása.

Kärcher Smart Control és Home & Garden alkalmazás

Ha készülékünkhöz szeretnénk tartozékokat vagy tisztítószert rendelni, azt is egyszerűen megtehetjük az alkalmazásból.

Nélkülözhetetlen kiegészítők

A Smart Control szórópisztoly, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár és a Plug’n Clean tisztítószer-rendszer segítenek megbirkózni a durva szennyeződésekkel.

Boost üzemmód az extra teljesítményért

Az igazán makacs, túlzottan “ragaszkodó” szennyeződéseket segít eltávolítani úgy, hogy 30 másodpercig nagyobb nyomással működik a készülék. Ezt a szórópisztollyal közvetlenül vagy az alkalmazáson keresztül is elérhetjük.

APC, azaz takarítsunk “okosan”

Az APC a Kärcher okos alkalmazás-tanácsadó rövidítése. A kerékpárunkat szeretnénk megtisztítani? Vagy a garázskapu felülete mutat lesújtó képet? A már említett Home & Garden alkalmazásban megtaláljuk azokat a trükköket, melyekkel mindent tisztává varázsolhatunk, útmutatót kapunk a megfelelő nyomás beállításához, az Intelligens Vezérléshez, így elkerülhetjük a felületek károsodását és a véletlen baleseteket.

Kärcher Smart Control és Home & Garden alkalmazás

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák