Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Csok tapasztalatok, csok vélemények, csok ötletek, csok cégek, csok képek, csok tippek

csok cikkek

Tippek és tanácsok a panelek energetikai korszerűsítéséhez

A hazai 700 ezer panellakás nagy része még korszerűsítésre vár, amit érdemes minél előbb megejteni és nemcsak az emelkedő rezsiköltségek miatt.

Ezekre nagyon figyeljünk oda, ha lakáscélú hitelt veszünk fel!

Tényleg minden esetben a CSOK a legjobb megoldás? Az erre létrehozott oldalakon minden hitelkonstrukciót összhasonlíthatunk egymással? Hogyan járhatunk a legjobban, hol vannak buktatók?

Tetőfedési alapozó – Az elképzeléstől a megvalósításig, szakértőkkel

Tetőfedés témakörben a „szakértő” címke alatt ne feltétlenül csak az ácsokra gondoljunk, sokszor már maguk a gyártók is rengeteg segítséget nyújtanak, ha álmaink tetőjének elméleti alapjait szeretnénk lefektetni.

Burkolásnál erre figyeljünk! – Hasznos tanácsok lépésről lépésre

Egyetlen cikk nyilvánvalóan nem alkalmas rá, hogy részletesen kitárgyaljunk minden hibát, ami a hidegburkolással kapcsolatban felmerülhet. Ezért „a kevesebb hasznosabb” elv alapján csak a legfontosabb tudnivalókra helyeztük a fókuszt.

Elszálló építőanyagárak, komoly kihívások. Mit tehetünk? – szakértőket kérdeztünk

Meddig drágulnak még az építőanyagok? Hogyan alkalmazkodjunk a helyzethez, milyen pénzügyi megoldásokkal minimalizálhatjuk a változásokkal járó kellemetlenségekre?

Az ablak nem gyerekjáték - Hogyan válasszunk nyílászárót a gyerekszobába?

Ha a gyermekeink biztonságáról és kényelméről van szó, általában nem sokalljuk az erőfeszítést vagy a költségeket. Amikor az ő szobájukat alakítjuk ki vagy újítjuk fel, sokat tehetünk ezekért a megfelelő ablakválasztással. A szakértő összegyűjtötte a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni ez esetben.

Otthonfelújítási támogatástól az építőanyag vásárlásig – Ezentúl mindezt egy helyen intézhetjük!

Kétségtelenül nagy fába vágja a fejszéjét, aki manapság építkezést, felújítást tervez. Az építőanyag kínálat rendkívül gazdag, ám gyakran ezer különböző helyről kell mindent beszerezni.

A lakosság a legnagyobb energiafogyasztó

A rezsi 75 százalékát fűtésre költjük, de megfelelő szigeteléssel ennek akár 50 százalékát is megspórolhatjuk.

További cikkek csok témában