Hirdetés

Hörmann Hungária: sikeres országos nyílt hétvége

Több százan keresték fel a Hörmann bemutatótermeket a hétvégén, az országos nyílt napok alkalmából. Voltak, akik konkrét elképzelésekkel érkeztek, akik szakmai tanácsot kértek, és olyan érdeklődők is, akik még csak a tervezésénél tartanak, és a kínálatról, kedvezményekről tájékozódtak.

Azt, hogy egy garázskapu, bejárati ajtó mennyire fontos beruházás, bizonyítja, hogy sokan családosan érkeztek kiválasztani a megfelelő színt, a megfelelő modellt.

Hörmann automata billenő garázskapu

 „Nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen sokan választják a minőségi Hörmann termékeket. Az ilyen nyílt napok azért is fontosak, mert ilyenkor személyesen találkozhatunk a vásárlóinkkal, közvetlenül kapunk visszajelzéseket kínálatunkról, felmérhetjük az igényeket, illetve szakembereink elsőkézből nyújtanak szakmai tanácsot, segítséget. Rugalmasan kezelünk minden igényt, ha szükséges, egyedi ajánlatokat is kidolgozunk. Számunkra az elégedett vásárló a legfontosabb.” - fogalmazott Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A nagy érdeklődésre való tekintettel legközelebb 2016. november 16.-án szerdán, délután 13-16 óra között lesz közönségnap a Hörmann szigetszentmiklósi bemutatótermében.

A nyílt hétvégén is lehetett csatlakozni a Hörmann jubileumi, nem vásárláshoz kötött nyereményjátékához. Év végén több mint kétmillió forint összértékű nyeremény lesz kisorsolva, a megnyert termékek pénzre nem válthatók, de igény szerint, egyéb Hörmann termékre becserélhetők.

Hörmann automata billenő garázskapu

Aki szeretne részt venni a játékban, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, illetve Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Az is részt vesz a sorsoláson, aki 2016 folyamán vásárol garázskaput, és a kitöltött kupont visszajuttatja.

Online regisztráció, kupon kitöltési lehetőség:

www.hormann.hu

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák