Hirdetés

Tetőtéri ablak felújításra fejlesztve

Kifejezetten tetőfelújítást tervezők és azzal a műszakilag elavult, több évtizedes, kopott és semmi esetre sem az energiatakarékosságot szolgáló tetőtéri ablak cseréjében gondolkodók számára kínál egy sor előnyt az új Roto Q tetőtéri ablak család.

Természetes a Roto Q ablak új építésű tetők esetén is előnnyel alkalmazható, de kifejezetten a tetőtéri ablakcserék gyors és egyszerű megoldására életre hívott új termékcsalád jellemzői a tetőfelújítók körében végzett nemzetközi felmérés eredményei alapján születtek. A vásárlók igényeit részletező válaszok természetesen nem hoztak meglepetést: az ablak járuljon hozzá az épület energia-hatékonyságához, legyen minőségi és beépítés után nyújtson hosszú távon biztos megoldást. A Roto Q fejlesztése során e három elvárás került a fókuszba.
Tekintsük át, mit is jelent mindez a vásárlók számára, miben nyújt többet versenytársainál!

Roto ablak

Roto ablak

Ahogy bármilyen más építőanyag esetén, a tetőtéri ablakok piacán is megtalálhatóak a különböző árkategóriába tartozó termékek a legolcsóbbtól a legdrágábbig.
Az ár valóban fontos szempont, de itt is igaz: a hosszú távon biztos műszaki megoldást vagy működést kínáló termékeket ugyan költségesebb beszerezni, de sokszor kiderül, hogy az esetleg fájdalmas magasabb kiadások hosszú távon pénztárcakímélőbbek. Nézzük mit kapunk a pénzünkért!

Roto ablak

Roto ablak

Az energia pénz

A Roto Q tetőtéri ablak más ablaktípussal ellentétben külső hőszigeteléssel is rendelkezik, akadályozva a tetőn a hőhidak kialakulását, ezzel hozzájárulva az épületben az energiafelhasználás csökkenéséhez, és növelve az energiahatékonyságot. Már az alapkivitel kétrétegű üvegezése is kiemelkedő értékekkel kecsegtet. Ám a 1,2 W/m2K hőátbocsátási tényező is tovább fokozható, és akár a 0,78 Uw érték is elérhető, ezzel megfelelve akár a legszigorúbb passzívház követelményeknek is.

A Roto minőség ismérvei

A Roto tetőtéri ablakok magas minőségét bizonyítják az energiatakarékosság területén kínált megoldásai, ám a további előnyök sora a használatban is érzékelhető.
A speciális záróretesz könnyíti a nehéz házimunkának számító ablaktisztítás folyamatát, ennek köszönhetően az ablakot tisztítóállásba helyezve könnyen és biztonságosan, erőlködés nélkül lehet kívülről is tisztítani.
Az ablakot új, kellemes fogást és magas fokú kényelmet biztosító fogantyúval látták el, amelynek kifejlesztésén formatervezők dolgoztak. Az új fogantyút a kezünk kényelmetlen elhelyezése nélkül, felülről tudjuk meghúzni.
A Roto 75 éve alapított német vállalatcsoport, amely termékeinek minősége Európa szerte, Németországtól Romániáig azonos, állandó és közismert. Erről a DIN szerinti, szigorú körülmények között zajló gyártási ellenőrizés, a standard gyártási minőség, a hosszú évek tapasztalatai és a „german made” védjeggyel azonosított német precizitás gondoskodik.
Mindezek miatt a cég a Roto Q ablakokra is nyugodtan vállalhatja a 15 év garanciát a jég általi külső üveg törésre, a vasalat és ablakprofil törésére egyaránt.

Roto ablak

Biztonság beépítve

Tetőfelújítás esetén nincs nagyobb méreg, mint ha a szép új tető, kialakított tetőtér beázik. Ez a Roto beépítést könnyítő, a beépítés biztonságát maximalizáló ablakaival szinte kizárt.
A Roto ablakok a beépítési hibák minimalizálása érdekében ugyanis gyárilag előszereltek: a szerelővasak, a belső párazáró csatlakozás és a borítólemezek is a gyárban kerülnek a termékre. Ez megkönnyíti a kivitelezést, csökkenti a beépítés, felújítás időtartamát és biztosítja az ablak hosszú időn át gondtalan működést.
Az előre beépített belső fóliacsatlakozás védi az ablak körül elhelyezkedő szerkezeteket a sérülésektől.

És a pénzünkért mindemellett egy látványra sem utolsó és minőségi, elegáns tetőtéri ablakot kapunk.

www.roto-q.hu

+36 (30) 616 5372

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Méltán népszerű modern, minimalista és esztétikus tetők – korcolt fémlemezfedés új és felújított otthonoknak

Üzem, raktár, üzlet, vállalati telephely – modern acélvázas csarnokokban

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

A lakosság a legnagyobb energiafogyasztó

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Új tető állami támogatással

Most éri meg igazán szigetelni - Az állami lakásfelújítási programmal akár egy nap alatt 25 százalékkal csökkentheti fűtési költségeit

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

Energia- és pénz megtakarítás tudatos házkialakítással. Szakértők szerint a tudatos választás akár már 5 éven belül is megtérülhet a rezsiköltségekben

Kandalló – soha nem megy ki a divatból. Új anyagok, innovatív tűzterek, energiatakarékosság

Cseregyanús tetőtéri ablakok – ROTO akció

Nimbus Garden – Jövő a jelenben. Az energiamegtakarítás és a környezetvédelem tökéletes ötvözete

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Síklemezes tetőfedés – a tradíciók és a modern technológia látványos találkozása

Vásárlási listák
További vásárlási listák