Hirdetés

Valósággá válik minden építtető álma, a gyors és stresszmentes építkezés

A rengeteg utánajárással és stresszel járó építkezést jelentősen megkönnyíti az Ytong Kész Ház programja. Ezen felül jó hír, hogy az Ytong termékcsalád a közelmúltban az építkezést megkönnyítő innovatív fal-, tető- és födémpallókkal bővült.

Problémamentes, költséghatékony és korszerű építkezés az Ytonggal

A házépítés kevesek hobbija, hiszen az alapanyagok és a munkálatok megkezdését alapos szakmai és pénzügyi tervezésnek kell megelőznie, azt pedig sokan tapasztalhatják, hogy az eredeti terveket szinte mindig felülírják a nem várt események. Megfelelő szakértelem nélkül nem könnyű jó döntéseket hozni ezekben a kérdésekben. Az Ytong Kész Ház programjával az építtetők megkímélhetik magukat a házépítéssel járó gondoktól. A szerződött partnerekkel megvalósuló rendszert arra fejlesztették ki, hogy segítsenek egy kézben tartani az építkezés összes lépését. A magánépítők akár egy karosszék kényelméből tervezhetik meg az otthonukat. Nincs más feladatuk, mint a mintatervek közül kiválasztani a számukra szimpatikus, egyszintes ház típustervét, amit igény esetén akár egyedi elképzelésükre formálnak a szakemberek. Ezután a kiválasztott mintatervet a partnerek az adott helyszínre adaptálják, majd az árkalkuláció kidolgozásával és az építési idő meghatározásával könnyítik meg a megrendelő dolgát.

Családi ház, mely az Ytong Kész Ház programjával épült

Az említett kényelmi szempontok mellett számos érv szól az Ytong mellett, hiszen a Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül.

Az Ytong tégla kitűnő épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyrétegű falazószerkezetek páraszabályozásban, energiahatékonyságban és hőszigetelésben verhetetlenek.

Családi ház, mely az Ytong Kész Ház programjával épült

Emellett az Ytongra a környezettudatos építőanyag éllovasaként tekinthetünk: a tisztán ásványi alapanyagokból készülő építési elemek nem borítják fel az ökológiai egyensúlyt, a falazóelemek gyártása során nem szabadulnak fel mérgező anyagok, nem beszélve arról, hogy a termék teljes mértékben újrahasznosítható.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Az Ytong hagyományos falazóelemcsaládhoz csatlakoztak nemrég az innovatív vasalt fal-, tető és födémpallók, mely termékek ugyanazokkal a kiváló épületfizikai tulajdonságokokkal rendelkeznek, mint hagyományos falazóelem társai. Így a „tér minden irányában” azonos mértékben szigetelnek, az intelligens páraszabályozásnak köszönhetően optimális lakóklímát, valamint a megfelelő nyomószilárdságból adódóan masszív és értékálló szerkezetet biztosítanak.

Az Ytong pallókkal történő építkezés során az összes elem tökéletesen egymáshoz illeszthető, nem keletkezik építési hulladék, így költséghatékonnyá válik a kivitelezés folyamata. Amennyiben az építkezés során a rendszer összes elemét beépítik, a tökéletesen illeszkedő homogén rendszerelemek eredményeként megelőzhető a hőhidak kialakulása. A nagy méretű Ytong fal-, födém- és tetőpallóknak az adott projekthez igazadó, méretre történő gyártása jelentősen lerövidíti az építkezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét. Többek között a daruval mozgatható elemeknek is köszönhető, hogy az élőmunkaerő mennyisége a hagyományos kiselemes építéseknél alkalmazottnak csupán az 1/3-a, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan és gazdaságosan. A nagy elemekből és a gépi beépítésből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m2 falfelület is megvalósítható. Ez hozzávetőlegesen egy családi ház egy teljes szintjének felel meg!

Családi ház, mely az Ytong Kész Ház programjával épült

Az Ytong pallók teherhordó és nem teherhordó falak építésére egyaránt alkalmasak, hatékony munkaidő kihasználást tesznek lehetővé családi házak, ikerházak, sorházak és társasházak kivitelezése esetén. További információért látogass el a https://epiteniakarok.hu/ weboldalra.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Miért fontos kivitelezői szerződést kötni és mi szerepeljen a szerződésben? Letölthető szerződésminta és magyarázatok felújítóknak, építkezőknek

Most éri meg igazán szigetelni - Az állami lakásfelújítási programmal akár egy nap alatt 25 százalékkal csökkentheti fűtési költségeit

Enteriőr átalakítás modern, organikus stílusjegyekkel – Mihálydeák Krisztina és Csomor László munkája

Házat, de gyorsan! - 3. rész - A sokezer éves az új modern

Házat, de gyorsan! - 2. rész – Hűtés, fűtés, villanyszerelés: előkészítve

Házat, de gyorsan! - 1. rész - Korszerű otthonok, pincétől a klímafödémig előregyártással

Mit mesél rólad a házad? - Személyiségünkről is árulkodik otthonunk homlokzata

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

10 ok, miért érdemes az ISOTEX-et választani

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Elszálló építőanyagárak, komoly kihívások. Mit tehetünk? – szakértőket kérdeztünk

Otthonfelújítási támogatástól az építőanyag vásárlásig – Ezentúl mindezt egy helyen intézhetjük!

Masszív épületszerkezet költséghatékonyan, rekordidő alatt - Ytong Vasalt Pallós építési rendszer

Házat, de gyorsan! - 4. rész - Szárnyakon a fal evolúciója

Vásárlási listák
További vásárlási listák