Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Xella tapasztalatok, xella vélemények, xella ötletek, xella cégek, xella képek, xella tippek

xella cikkek

Régi családi házak felújítása Ytong építési rendszerrel

Az Ytong falazóelemek és hőszigetelőlapok legfontosabb előnyei a kis önsúly, a nagy szilárdság, a jó hőszigetelő képesség és az egyszerű megmunkálhatóság.

Kényelem felsőfokon: házépítés egyszerűen és gyorsan

A 2022 nyara után igényelt használatbavételi engedélyeknél már figyelembe kell venni az új épületenergetikai követelményeket: az épületnek „közel nulla energiaigényű” tanúsítással kell rendelkeznie. Mit is jelent ez pontosan a házépítőkre nézve és mely anyagok felhasználásával készülhet el az előírásoknak megfelelő épület?

Optimális lakóklíma környezetbarát hőszigeteléssel – akár belső oldali hőszigetelésként is

Sok építkező, felújító számára fontos szempont, hogy a hőszigetelés ne csak az előírásokat teljesítse, hanem hosszútávon fenntarthatóvá tegye az ingatlant. Részükről tudatos törekvés a környezetbarát, a természetet nem károsító anyagok használata. A Multipor jóvoltából választhatjuk ezt is.

Gyors és stresszmentes építkezés, akár a karosszék kényelméből

Az Ytong Kész Ház programjával az építtetők megkímélhetik magukat a házépítéssel együtt járó számtalan problémától.

Otthonunk felbecsülhetetlen értéke a csend és a nyugalom – Építkezés mészhomok téglával

Magyarországon a mai napig nem fordítanak elegendő figyelmet a hangszigetelésre, pedig a jól megválasztott építőanyag számos bosszúságtól kíméli meg a lakás tulajdonosát.

Házépítés másképp: új típusú falazóelemek, típusházak, gyors kivitelezés

Aki látott már közelről építkezést, az látott már mindent. Pedig nem törvényszerű, hogy az építkezés végére tönkremegyünk a stressztől, lehet ezt másképp is. Találunk már olyan innovációkat, melyek gyorsabb, hatékonyabb és egyszerűbb munkát tesznek lehetővé. Ha még csak tervezzük az építkezést, tájékozódjunk a lehetőségekről. Íme, az Ytong Kész Ház programja.

Masszív épületszerkezet költséghatékonyan, rekordidő alatt - Ytong Vasalt Pallós építési rendszer

Az építkezés folyamatában a ráfordított idő, valamint a szakképzett munkaerő azok a tényezők, melyek erősen meghatározzák a végleges bekerülési költséget. Éppen ezért olyan eszközökben és építőanyagokban érdemes gondolkodni, melyek jelentősen lerövidítik az építkezés idejét és csökkenthetik az élőmunkát. Erre kínál megoldást az Ytong Vasalt Pallós építési rendszer.

Hasznos tanácsok válaszfalak építéséhez

Mi a titka a megfelelően stabil, erőteljesebb terhelésnek is masszívan ellenálló válaszfalak építésének? Az Ytong videójából megismerjük a lehetőségeket.

További cikkek xella témában

xella képek

Ahol az öreg autó újra jól érzi magát

Xella

Családi ház, társasházi lakás fenntartási költségeivel

Xella

Letisztult vonalak, magas műszaki tartalom

Xella

Corvin sétány, Józsefváros leghíresebb negyede

Xella
További képek xella témában

xella cégek

Xella Magyarország Kft. (Ytong, Silka, Multipor)

Xella Magyarország Kft: 1991 év végén a németországi Ytong Deutschland AG megalapította Magyarországon az Ytong Hungary Kft.-t. 2003-ban az…

További cégek xella témában