Hirdetés

IP-alapú videó kaputelefonok

Video-kaputelefonok új generációi kerülnek le a gyártósorokról, elsősorban a fogyasztók igényei, elvárásai szorgalmazzák a legkorszerűbb fejlesztéseket. Az új igényekre az IP-alapú integrált rendszerek adnak választ.


A változás lényege, áttérni az analógról az IP-alapú rendszerekre, ahol a felhasználók távolról is figyelemmel kísérhetik a látogatók mozgását és akár beszélgethetnek is velük, ugyancsak messziről. Az internet általános használatával mindenki mindenhol elérhető, és közben figyelhetjük otthonunk biztonságát is. A rengeteg újdonsága és előnye mellett egyetlen hátránya talán a viszonylag magas ára, ezért a hagyományosnak nevezhető analóg rendszereknek még egy ideig helye van a piacon. Igény már bőven lenne rá, de sokan nem akarnak többet fizetni a magasabb szintű szolgáltatásokért.
Megfelelő típus és modul választással, kedvező árú konstrukcióra is be lehet ruházni.

Dahua IP alapú videó kaputelefon

A gyártási technológia és termékfejlesztések máris az IP-alapú termékek felé mutatnak, néhány év múlva talán már ez lesz a hagyományos, és jóval kedvezőbb árak is várhatók. A fejlesztések fontos része a színes és nagyobb felbontású képtovábbítás és megjelenítés, valamint a távoli hozzáférés tökéletesítése.

Dahua IP alapú videó kaputelefon

 
Jellemzők

 • Nagy felbontás, nagyon éles kinagyítható kép
 • Széles látószög (min. 120 fok)
 • Nincsenek holtterek, a látogató környezete is jól látható
 • Beszéd kontaktus oda‑vissza a látogatóval, távolról is.

 

Dahua IP alapú videó kaputelefon

A felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak.
A hagyományos vezetékes telepítésű mellett már wi‑fi változat is kapható.
A kültéri típusok között található egylakásos, illetve akárhány lakásos moduláris rendszer. Utóbbi esetében a főegység mellé illeszthető még három-nyomógombos, billentyűzetes, valamint ujjlenyomat, illetve kártyaolvasós alegység is.

Dahua IP alapú videó kaputelefon

Az alap készülékek mellé többféle kiegészítőt is kínál a gyártó, a könnyebb és több igényt kielégítő telepítésekhez, szerelésekhez. Ilyenek az esővédelem, a süllyesztő keretek, vagy a tápellátás megoldása speciális Dahua POE switch-ről. Utóbbi segítségével akár egyszerre 6 eszközt is az elektromos hálózatra köthetünk.

Fontos funkciók

 • Video‑audio beszélgetések lebonyolítása, távolról is
 • IP kamerák monitorozása beltérből, azokról pillanatfelvétel készítése
 • Távollétünkben videoüzenetet hagyhat a látogató, melyet aztán visszanézhetünk
 • A felhasználót magyar nyelvű hangutasítás (súgó) segíti a kezelésben

 

Dahua IP alapú videó kaputelefon

Távolról is irányítható

A kaputelefon csatlakoztatható az ingatlanon belüli otthoni Ethernet hálózatra. A sokrétűbb kezelhetőség érdekében elérhető egy ingyenes, felhasználóbarát mobil applikáció is. Csöngetés esetén a kaputelefon mobilhálózaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz, így láthatjuk az élő képen a látogatót, és beszélgethetünk is vele anélkül, hogy otthon lennénk.

Dahua IP alapú videó kaputelefon

 

 • Az applikáció segítségével lehetőség van távolról az ajtó nyitására, ha úgy döntünk, hogy a látogatót beengedjük, mert mondjuk a barátunk, vagy a rokonunk, de lehet egy szerelő is sürgős ügyben.
 • Készíthetünk pillanatképet, illetve videofelvételt is rögtön a mobil készülékünkre.
 • Az androidos telefonokra, tabletekre gDMSS, míg az iOS operációs rendszerrel futó készülékekre iDMSS névvel telepíthetjük a szoftvert.
 • (Jelenleg fejlesztés alatt álló funkció, hogy a kaputelefon beltéri egységein található bemeneteket könnyedén használhatjuk majd átjelzésre is, így egy esetleges riasztásról is egyből értesülhetünk az app segítségével.)

Innovatív design

A Dahua Video IP kaputelefon megjelenésére nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Egy igazán modern kinézetű eszközről van szó, mely több színben is elérhető, lehet fehér, fekete vagy fém színű. Anyagában lehet hőkezelt üveg vagy műanyag. Az érintőkijelzős beltéri egységek esztétikusan kialakított állapotkijelző LED-ekkel, illetve rejtett mikrofonnal vannak ellátva, mely tovább erősíti a modern design-t.

Dahua IP alapú videó kaputelefon

Kedvezményes csomagajánlatok a DSC Hungária Kft. kínálatában

A DSC Hungária Kft. a Dahua IP kaputelefon termékcsaládot kedvező csomagokban ajánlja, sőt, még ajándék HDCVI kamera és akár rögzítő is jár hozzá!

Dahua IP alapú videó kaputelefon

http://dsc.hu/termekeink/video/ip_video_kaputelefon/kaputelefon_szettek

DSC logó

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

A legmodernebb eszközök kaputelefon helyett

A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor költséghatékony megoldást kínál otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe.

Smart Key – az intelligens otthon jelene és jövője

A SmartKey okos-zár innováció, a rádiós ajtózár meghajtás kényelmes, biztonságos lehetőségét kínálja minden lakástulajdonosnak.

Az első hybridtechnológiájú "A" energiaosztályú elektromos vízmelegítő

Energiatakarékosság és mindennapi kényelem az első hibridtechnológiájú vízmelegítővel.

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

IP kaputelefonok az otthonokban

Amikor kaputelefonra gondolunk, legtöbbünknek a klasszikus, leginkább a panel- és bérházakban megtalálható, általában nem túl szép kivitelű nyomógombos készülékek jutnak az eszünkbe. Ezeken megnyomjuk a megfelelő gombot, majd hang kapcsolatba léphetünk a kedves lakóval, és ha minden rendben, akkor egy berregő hang kíséretében máris nyílik a lépcsőház ajtaja. Ezek jellemzően analóg eszközök, amelyek hamarosan kiszorulnak a piacról, mert számos olyan igény lép fel, melyeket már nem tudnak kielégíteni.

SmartKey premier, az intelligens otthon jelene és jövője

A Hörmann legújabb innovációja, a SmartKey rádiós ajtózár-meghajtás az intelligens otthon filozófiához tökéletesen kapcsolódó termék.

Napelemes mobilház nem csak városi nomádoknak

A mobilházak ma már messze túlmutatnak az eddig ismert lehetőségeken, a lakókocsikon és a látványosan felújított autóbuszokon. A Koda egy olyan prototípusa az előre gyártott otthonoknak, mely tökéletesen megfelel a modern, örökmozgó fiatalok életformájának és a környezetbarát elvárásoknak.