Hirdetés

Ha igazi pihenésre vágyik 2.

Elkezdődött az iskola! Rohanás reggel, rohanás suli után, szakkör, néptánc, edzés... A reggeli dugóról ne is beszéljünk! Lépjen ki a mindennapok kimerítő forgatagából és pihenjen, otthon!

20110921_kivitelezes_felujitas_02

A wedi fürdőszobai és wellness termékek privát és nyilvános fürdők szembetűnő ékei. A termékskála különböző modelljei rabul ejtőek, különösen az érdekes formák és magas szintű funkcionalitás terén. Ha relaxációra vágyik, a wedi wellness elemek a megrendelő igényire szabva, tökéletes wellness érzést varázsolnak otthonába.

Fürdőszobájába egy kis oázist szeretne? Válasszon a nagy forma-és méretválasztékban kapható, egyedi igényekre szabható masszázs zuhanyzók, gőz- és szauna kabinok, fűtött wellness padok és nyugágyak közül! Kabinját igény szerint láthatja el oldalsó fúvókákkal, ha teljes testmasszázsra vágyik. Számos egyéb extra közül is választhat, mint például a pihentető fényjátékot, amely LED-es vagy üvegszálas technológiával is kivitelezhető.

20110921_kivitelezes_felujitas_04

További előnyei a wedi előregyártott, formában, méretben és felszereltségben változatos kabinjainak:

  • a wedi kabinok könnyű és jól megmunkálható wedi építőlemezből készülnek, felületük burkolható üvegmozaikkal, kerámiával, bambusszal, de le is festhetőek,
  • építésük könnyű és gyors, alkalmazásukkal elkerülhető a hosszadalmas kivitelezési munka,
  • az ülőfelületek igény szerint meleg vizes vagy elektromos fűtéssel is elláthatóak,
  • bármikor kiegészítheti speciális wedi elemekkel, építhet mosdót, kádat, zuhanyzót is oázisába.

20110921_kivitelezes_felujitas_03

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák